Εξαγορά της ΚΕΝ από την Volton

Εξαγορά της ΚΕΝ από την Volton

Στην εξαγορά της KEN προχωρά η Volton Ελληνική Ενεργειακή.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η απόκτηση της ΚΕΝ καθιστά την Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε. ως έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους παίχτες της ελληνικής αγοράς εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας.

Η Volton Α.Ε. μέσω αυτής της εξαγοράς ισχυροποιεί τη θέση της και επισφραγίζει τη διατήρηση της συνεχούς ανοδικής πορείας και την περαιτέρω ανάπτυξή της, διαθέτοντας πλέον μία ενεργή βάση 120.000 συνδρομητών, που περιλαμβάνει οικιακούς συνδρομητές καθώς και μικρού, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους επιχειρήσεις, 250 έμπειρα στελέχη και ένα δίκτυο 30 καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα.

Η ΚΕΝ Α.Ε. ξεκίνησε δυναμικά τις δραστηριότητές της στον ενεργειακό κλάδο το 2017 ως εναλλακτικός προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας επεκτείνοντας τη δραστηριότητά της το 2019 και στην αγορά Φυσικού Αερίου. Η πορεία της ΚΕΝ Α.Ε, η τεχνογνωσία και η κατάρτιση του έμπειρου στελεχιακού της δυναμικού έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της συμφωνίας και αναμένεται να αποτελέσουν σημαντικό παράγοντά στη νέα εποχή της ελληνικής αγοράς εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας.

H συμφωνία μεταβίβασης θα τεθεί υπόψη των εποπτικών αρχών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ