Lamda Development: Παραιτήσεις από την Επιτροπή Ελέγχου

Lamda Development: Παραιτήσεις από την Επιτροπή Ελέγχου

H εταιρεία επίσης ενημερώνει για τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης το συντομότερο δυνατόν.

Την παραίτηση των κ.κ. Ευτύχιου Βασιλάκη και Οδυσσέα Κυριακόπουλου από τη θέση τους ως μελών στην Επιτροπή Ελέγχου της εταιρείας ανακοίνωσε η LAMDA Development.

Σύμφωνα με την εταιρική ανακοίνωση, τα μέλη του ΔΣ της Lamda εισηγήθηκαν την ανακοίνωση κατά την αμέσως επόμενη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας της παύσης της ιδιότητας του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. για τα ως άνω αναφερόμενα πρόσωπα, υπό την προϋπόθεση της ολοκλήρωσης της μεταβίβασης,

α) για τον κ. Βασιλάκη, 1.319.840 ιδίων μετοχών στην εταιρεία με την επωνυμία "Αεροπορία Αιγαίου Ανώνυμη Αεροπορική Εταιρεία", στην οποία ο κ. Ευτύχιος Βασιλάκης είναι εκτελεστικό μέλος και Προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και βασικός μέτοχος (με ποσοστό συμμετοχής 36,68%), ενώ κατέχει και καίρια διοικητική θέση και β) για τον κ. Οδυσσέα Κυριακόπουλο, 546.167 ιδίων μετοχών στην εταιρεία με την επωνυμία "ΟΡΥΜΗΛ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΛΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ", λόγω δηλωθείσας μετοχικής σχέσης του κ. Οδυσσέα Κυριακόπουλου.

Η εταιρεία σημειώνει τέλος ότι αναλαμβάνει να ενημερώσει τους μετόχους της και το επενδυτικό κοινό, όπως ο νόμος ορίζει, για τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης το συντομότερο δυνατόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ