Coca – Cola HBC: Προχωρά στην εξαγορά της ιταλικής Acque Minerali

Coca – Cola HBC: Προχωρά στην εξαγορά της ιταλικής  Acque Minerali

Η ολοκλήρωση της εξαγοράς υπόκειται σε ορισμένους όρους και αναμένεται μέχρι τα τέλη του 2019.

Στην εξαγορά της ιταλικής εταιρείας φυσικoύ μεταλλικού νερού και αναψυκτικών Acque Minerali S.r.l. προχωρά η Coca‑Cola HBC μέσω της θυγατρικής της, Coca-Cola HBC Italia S.r.l.

Η εξαγορά πραγματοποιείται σε συνεργασία με την The Coca-Cola Company. Σημειώνεται ότι οι μέτοχοι που πωλούν είναι το ιδιωτικό κεφάλαιο IDeA Taste of Italy, το οποίο διαχειρίζεται η DeA Capital Alternative Funds SGR S.r.l., η οικογένεια Invernizzi και η Eataly Distribuzione S.r.l.

Το συνολικό τίμημα που καταβάλλουν οι Coca-Cola HBC και The Coca-Cola Company, ανέρχεται σε 88 εκατ. ευρώ.

Η ολοκλήρωση της εξαγοράς υπόκειται σε ορισμένους όρους και αναμένεται μέχρι τα τέλη του 2019.

Η Acque Minerali που ιδρύθηκε το 1940 στο Roccaforte Mondovì της βορειοδυτικής Ιταλίας, είναι παραγωγός και διανομέας του φυσικού μεταλλικού νερού και των ανθρακούχων αναψυκτικών Lurisia.

Η Acque Minerali, που ιδρύθηκε το 1940 στο Roccaforte Mondovì της βορειοδυτικής Ιταλίας, είναι παραγωγός και διανομέας του φυσικού μεταλλικού νερού και των ανθρακούχων αναψυκτικών Lurisia.

Σύμφωνα με την Coca-Cola HBC, η εξαγορά της Lurisia συμπληρώνει το υφιστάμενο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της εταιρείας στην Ιταλία και εντάσσεται στην δέσμευση της εταιρείας να προχωρήσει σε περαιτέρω βελτιστοποίηση του χαρτοφυλακίου της και να προσφέρει στους καταναλωτές ένα αυθεντικό ιταλικό εμπορικό σήμα.

Η UBS AG Branch London ενεργεί ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος της Coca-Cola Τρία Έψιλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ