Νέες επενδύσεις στη Ρόδο από την Thomas Cook

Νέες επενδύσεις στη Ρόδο από την Thomas Cook

Η εταιρεία απασχολεί περισσότερα από 370 άτομα προσωπικό στις ξενοδοχειακές μονάδες Sunprime Miramare και Sunwing Kallithea

Μετά το πρόσφατο άνοιγμα του τρίτου ξενοδοχείου της αλυσίδας Cook's Club στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Ρόδο, το «Cook's Club City Beach Rhodes», η Thomas Cook ανακοινώνει και νέες επενδύσεις για τη βελτίωση των ξενοδοχειακών μονάδων της στο νησί και ενισχύει τις υποδομές ανακύκλωσης, ενθαρρύνοντας περισσότερο βιώσιμες επιλογές.

Η Thomas Cook Hotels & Resorts, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή της στην Ελληνική αγορά επιβεβαιώνοντας μια νέα επένδυση, ύψους 6 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση ενός ακόμη συγκροτήματος 2 κτιρίων (240 δωμάτια), σε ένα από τα πιο σημαντικά ξενοδοχεία του χαρτοφυλακίου του ομίλου στη Ελλάδα, το Sunwing Kallithea στη Ρόδο, με στόχο τη διατήρηση του ως ένα από τα καλύτερα οικογενειακά ξενοδοχεία στην Ελλάδα και την ανάδειξη της Ρόδου ως προορισμός.

Η κίνηση αυτή έρχεται ως συνέχεια επενδύσεων 7 εκατ. ευρώ που πραγματοποιήθηκαν για την ανακαίνιση του ξενοδοχείου το χειμώνα, συμπεριλαμβάνοντας την προσθήκη δωματίων με πισίνα, ώστε να καλυφθεί η ζήτηση για περισσότερο πολυτελή, οικογενειακά καταλύματα.

Η εταιρεία απασχολεί περισσότερα από 370 άτομα προσωπικό στις ξενοδοχειακές μονάδες Sunprime Miramare και Sunwing Kallithea της Ρόδου, ενώ στο σύνολό τους τα ξενοδοχεία που διαχειρίζεται στην Ελλάδα, απασχολούν περισσότερα από 640 άτομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ