«Διαμάντι» στην ΕΖΑ για ακόμη μία χρονιά

«Διαμάντι» στην ΕΖΑ για ακόμη μία χρονιά

Στη φετινή διοργάνωση του θεσμού συμμετείχαν περισσότερες από 10.000 επιχειρήσεις

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, βραβεύθηκε στο θεσμό Diamonds of the Greek Economy, ξεχωρίζοντας για την εξαιρετική επιχειρηματική πορεία που διαγράφει 30 χρόνια τώρα, την αδιάκοπτη ανάπτυξή της και την αφοσίωσή της να παράγει προϊόντα ζύθου μοναδικής ποιότητας και γεύσης.

Στη φετινή διοργάνωση του θεσμού συμμετείχαν περισσότερες από 10.000 επιχειρήσεις οι οποίες αξιολογήθηκαν από το επιτελείο της New Times και την διαδικτυακή τράπεζα πληροφοριών Νew Times List, βάσει της απόδοσής τους σε οικονομικούς δείκτες. Στην τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιουλίου στο Grande Bretagne Hotel Athens, παρουσία 600 κορυφαίων στελεχών του ελληνικού επιχειρείν, του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη και του πρώην Αν. Υπουργού Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη, βραβεύτηκαν κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις. Η διοργάνωση του θεσμού Diamonds of the Greek Economy 2019 πραγματοποιήθηκε από New Times Publishing υπό την αιγίδα του του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Με αφορμή την βράβευση, ο Αθανάσιος Συριανός, Προέδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, δήλωσε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για την ανάδειξή της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης στα Diamonds of the Greek Economy 2019, σε μία χρονιά-σταθμό για εμάς καθώς γιορτάζουμε τα 30 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας μας. Όλη η ομάδα της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, λειτουργεί καθημερινά με πίστη στο τόπο μας, περηφάνεια για τη ποιότητα, σεβασμό στους συνεργάτες μας και το περιβάλλον, τόλμη για καινοτομία, μα πάνω απ΄ όλα με πάθος για τη μπίρα. Δημιουργώντας τα αυθεντικά δικά μας προϊόντα, όντας πολυμήχανοι και καινοτόμοι σε μία αγορά που λειτουργεί με όρους Δαυίδ εναντίον Γολιάθ, επιβεβαιώνουμε και κατακτούμε καθημερινά τη θέση μας στο τραπέζι του καταναλωτή αλλά και διεκδικούμε χώρο στο ράφι του σουπερμάρκετ, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Με αφορμή τη νέα βράβευση της εταιρείας μας, ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε στους καταναλωτές κορυφαία προϊόντα μπίρας, αναδεικνύοντας παράλληλα την ελληνική μπίρα ως ένα ξεχωριστό προϊόν.»

H Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης διατηρεί την αμιγώς ελληνική της ταυτότητα, που εκφράζεται τόσο μέσα από τα προϊόντα της όσο και από τον τρόπο λειτουργία της, και κατάφερε να αναπτυχθεί, αποτελώντας σήμερα τη μεγαλύτερη ανεξάρτητη ελληνική ζυθοποιία. Στρατηγικός της στόχος, παραμένει η διαρκής ανάπτυξη, η κάλυψη της διανομής των προϊόντων σ’ όλη την Ελλάδα, καθώς και η διασφάλιση της απρόσκοπτης πρόσβασης στα δίκτυα διανομής και στα σημεία πώλησης.

Με κύριο μέτοχο τον Αθανάσιο Συριανό και στρατηγικό επενδυτή την Damma Συμμετοχών Α.Ε. η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης ιδρύθηκε το 1989 και έχει σε αυτή την μακροχρόνια πορεία της εξελιχθεί σε μια δυναμική βιομηχανία παράγοντας και διαθέτοντας εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα μπίρας. Σήμερα διαθέτει στην ελληνική και διεθνή αγορά διευρυμένο προϊοντικό πορτφόλιο υψηλής γευστικής αξίας και ποιότητας, τις εζα Premium Pilsener, εζα Fine Lager, εζα Alcohol Free, Pils Hellas, BLUE Ιsland Mediterranean Beer, Blue Island Radler Fizzy Lemon και Blue Island Gluten Free 0,0%, Odyssey White Siren’s Call, Odyssey Red Circe’s Spell, Odyssey Dark Calypso’s Desire, ενώ εισάγει και εμπορεύεται την Gulden Draak. Η εταιρεία απασχολεί 180 υψηλά καταρτισμένους εργαζόμενους στην παραγωγή και στην διανομή και εφαρμόζει επιτυχώς ένα - προηγμένης τεχνολογίας - ολοκληρωμένο σύστημα διαδικασιών παραγωγής και περιβαλλοντικής φροντίδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ