1ο Greek Panorama Roadshow στην Αυστραλία

1ο Greek Panorama Roadshow στην Αυστραλία

Το 1ο Roadshow στην Αυστραλία υποστηρίζεται στρατηγικά από την FedHATTA

Η North Events ανακοινώνει το 1ο Greek Panorama Roadshow στην Αυστραλία, για τις πόλεις του Σίδνεϊ και της Μελβούρνης στις 25 Φεβρουαρίου με 1 Μαρτίου 2020.

Το Roadshow περιλαμβάνει B2B επαγγελματικές συναντήσεις για τον κλάδο του τουρισμού με συμμετέχοντες Έλληνες εκπροσώπους από ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμούς, και αντίστοιχα Αυστραλούς εκπροσώπους τουριστικών γραφείων και τουρ οπερέιτορ στο Σίδνεϊ και την Μελβούρνη. Αντίστοιχα για τις ημερομηνίες 29 Φεβρουαρίου και 1η Μαρτίου 2020 η ελληνική αποστολή θα συμμετέχει ως κεντρικός εκθέτης με περίπτερο στο 33ο μεγάλο ελληνικό φεστιβάλ, Lonsdale Street Greek Festival στην Μελβούρνη, όπου αναμένονται περισσότεροι από 150.000 επισκέπτες! To ελληνικό φεστιβάλ παρουσιάζει με τον πιο ζωντανό τρόπο τον ελληνικό πολιτισμό και κουλτούρα, την γαστρονομία, και τις ομορφιές της χώρας μας, με σειρά πλούσιων εκδηλώσεων καλλιτεχνών και δρώμενων για το κοινό. Η απήχηση του Lonsdale Street Greek Festival ξεπέρασε φέτος τους 800.000 χρήστες στα social media και περί τους 400.000 θεατές σε online streaming κατά τις ημέρες του φεστιβάλ, καταγράφοντας συμμετοχές ακόμη και από την Ευρώπη και την Αμερική!

Η North Events σε στρατηγική συνεργασία με το Greek Center for Contemporary Culture και την Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα Μελβούρνης και Βικτώριας, και με την πολύτιμη υποστήριξη του Προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Αυστραλίας κου Βασίλη Παπαστεργιάδη, δίνουν την δυνατότητα στις ελληνικές επιχειρήσεις και τουριστικούς προορισμούς να συμμετέχουν και να προβάλλουν δυναμικά την Ελλάδα - τον πολιτισμό και τον τουρισμό της, σε μία εξαιρετικά σημαντική αγορά για τον εισερχόμενο τουρισμό στην χώρα μας.

Το 1ο Roadshow στην Αυστραλία υποστηρίζεται στρατηγικά από την FedHATTA και εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας των δύο πλευρών - σε συνέχεια και της κοινής στρατηγικής τους στις Η.Π.Α. για την περίοδο 2018 - 2021.

Αρωγός στις επιχειρηματικές συναντήσεις του Roadshow αποτελεί η AFTA - Australian Federation of Travel Agents, με το κύρος του σημαντικότερου φορέα στον κλάδο του τουρισμού της Αυστραλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ