Δέκα νέους εργαζόμενους προσέλαβε η Wind

Δέκα νέους εργαζόμενους προσέλαβε η Wind

Τους δέκα ταλαντούχους νέους που ξεχώρισαν μέσα από τη συστηματική και απαιτητική τρίμηνη διαδικασία επιλογής του προγράμματος Young Talents υποδέχεται η WIND. 

Τα νέα μέλη του Graduate Trainee προγράμματος της WIND επιλέχθηκαν μέσα από εκατοντάδες αιτήσεις, με βάση τις εξαιρετικές επιδόσεις τους σε μια digital συνέντευξη, σε online test λογισμού, και στο WIND Simulation Day, όπου πέρασαν μια ολόκληρη μέρα στα γραφεία της εταιρίας, συμμετέχοντας σε εργασιακές προσομοιώσεις και σε συνεντεύξεις με την ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού και τους Mentors του προγράμματος.

Με σκοπό, μέσα από τον θεσμό WIND Young Talents, Graduate Trainee Program, να στηρίξει τους νέους που οραματίζονται μια καριέρα στη χώρα μας, η WIND, για 3η χρονιά, προσκάλεσε υποψηφίους με γνώσεις, πάθος και όρεξη να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, να «δείξουν ότι το ‘χουν». Και για ακόμα μια χρονιά το πρόγραμμα προσέλκυσε υποψηφίους τόσο από πόλεις εκτός Αττικής όσο και από το εξωτερικό.

Οπως αναφέρει η εταιρία, οι 10 νέοι που μόλις εχτές ξεκίνησαν το επαγγελματικό τους ταξίδι στην WIND με σύμβαση αορίστου χρόνου, αφού γνωρίσουν τις λειτουργίες και τις υπηρεσίες της εταιρίας μέσα από δομημένες παρουσιάσεις και επισκέψεις στα σημεία επαφής με τους πελάτες, θα αναλάβουν ρόλους εξάμηνης διάρκειας σε 3 διαφορετικά τμήματα. Έτσι, θα συνεισφέρουν με τις γνώσεις και τις φρέσκιες ιδέες τους στην εξέλιξη της εταιρίας και θα αποκτήσουν γνώσεις και εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν να ανακαλύψουν καλύτερα τις κλίσεις τους και τα ενδιαφέροντά τους. Στο τέλος τις 18μηνης περιόδου ανάπτυξής τους, θα αναλάβουν τον οριστικό τους ρόλο στην ομάδα εργασίας που τους ταιριάζει περισσότερο.

Όπως ανέφερε η Ιωάννα Τσίτουρα, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της WIND Ελλάς, υποδεχόμενη τα νέα ταλέντα: ‘’Το WIND Young Talents, ένας θεσμός άρρηκτα δεμένος με τις αξίες και την κουλτούρα της εταιρίας μας, αποτελεί ένα πρόγραμμα ένταξης και ανάπτυξης νέων επιστημόνων στην ελληνική επιχειρηματικότητα. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που για 3η χρονιά καλωσορίζουμε νέους ανθρώπους που θέλουν να μοιραστούν το όραμά μας και να συνεισφέρουν στην εξέλιξη της Εμπειρίας των Πελατών μας και της εταιρίας μας. Τους ευχόμαστε καλή αρχή στην επιδίωξη των επαγγελματικών τους ονείρων.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ