Νέο κατάστημα JYSK στην Κέρκυρα

Νέο κατάστημα JYSK στην Κέρκυρα

Τον επόμενο σταθμό του πλάνου ανάπτυξης της JYSK αποτελεί η Κέρκυρα καθώς η δανέζικη αλυσίδα με είδη σπιτιού και ύπνου (Scandinavian Sleeping & Living) ετοιμάζεται να ανοίξει το εικοστό έκτο κατάστημά της στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η είσοδος της JYSK στην ελληνική αγορά αλλά και η επέκτασή της, δείχνει την εμπιστοσύνη του ιδρυτή και ιδιοκτήτη της, Lars Larsen, στην Ελλάδα και στις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας.

Η διοίκηση της εταιρείας υλοποιεί με σταθερότητα τη δέσμευση του κυρίου Larsen για 40 καταστήματα JYSK στην Ελλάδα έως το τέλος του 2020, όπως ο ίδιος είχε ανακοινώσει στον τύπο με την ευκαιρία των εγκαινίων του πρώτου καταστήματος στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Τσιρώνης, Retail Manager της JYSK , εξηγώντας την στρατηγική της εταιρείας αναφέρει :«Η JYSK είναι μια Δανέζικη εταιρεία με απόλυτο προσανατολισμό στον πελάτη και την σωστή εξυπηρέτηση του. Στις αρχές αυτές βασίζεται και η στρατηγική της σχετικά με την εύρεση και υλοποίηση των νέων καταστημάτων της, με στόχο την εύκολη πρόσβαση των πελατών χωρίς να χρειάζεται να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα. Η Κέρκυρα είναι το τρίτο ελληνικό νησί στο οποίο θα διαθέτουμε κατάστημα και οι πελάτες μας εκεί θα έχουν πλέον την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα το σκανδιναβικό design των προϊόντων και τις εξαιρετικές προσφορές της JYSK».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ