Express market: Το μικρό παντοπωλείο της γειτονιάς

Express market: Το μικρό παντοπωλείο της γειτονιάς

Σε περίοδο ανακατατάξεων έχει εισέλθει για τα καλά ο κλάδος του λιανεμπορίου τροφίμων με τις αλυσίδες σουπερμάρκετ να δίνουν «μάχη» με στόχο να κερδίσουν την προτίμηση των καταναλωτών και μέρος της «πίτας». 

Τα νέα παντοπωλεία πλέον έχουν «όνομα» και προσφέρουν στον καταναλωτή ποικιλία προϊόντων προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες του.

Στο δίκτυο καταστημάτων franchise όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα αποκτούν μία ενιαία ταυτότητα, με κοινό αναγνωρίσιμο σήμα και όνομα Εxpress Μarket.

Το δίκτυο καταστημάτων express market ξεκίνησε την ανάπτυξή του από το 2005 και αναπτύσσεται σε όλη την Ελλάδα, με την υποστήριξη της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

Ο υποψήφιος συνεργάτης αποκτά το δικό του κατάστημα με ένα πανελλαδικά αναγνωρίσιμο brand, χωρίς entry fee, marketing fees και royalties. Επίσης, του παρέχονται όλα τα σύγχρονα μέσα marketing και επικοινωνίας, για την προβολή της δικής του επιχείρησης.

Παρέχει μια πρόταση διαφορετική, αποτελεσματική και οικονομικά προσιτή για κάθε επαγγελματία που είτε δραστηριοποιείται, είτε θέλει να δραστηριοποιηθεί στο λιανεμπόριο (για καταστήματα από 100 τ.μ.)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ