Αυξήθηκαν τα έσοδα της SingularLogic το 2018

 Αυξήθηκαν τα έσοδα της SingularLogic το 2018

Άνοδο 10,6% σημείωσαν τα έσοδα του ομίλου SingularLogic στο 2018 και διαμορφώθηκαν στα 41,5 εκατ. ευρώ έναντι 37,5 εκατ. το 2017, ενώ τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων διαμορφώθηκαν σε 1,6 εκατ. έναντι ζημιών 4,7 εκατ. το 2017.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία είναι προσηλωμένη στη στρατηγική ανάπτυξης που έχει διαμορφώσει, βάσει της οποίας εστιάζει στην ικανότητά της να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες πληροφορικής, υλοποιώντας ψηφιακά έργα κάθε μεγέθους και πολυπλοκότητας, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, γεγονός που αποτελεί το συγκριτικό της πλεονέκτημα.

Για το 2018, στην ενίσχυση των αποτελεσμάτων της συνέβαλαν σημαντικά έργα και υπηρεσίες πληροφορικής που πραγματοποίησε κυρίως στον ιδιωτικό τομέα.

Σχολιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα του 2018, ο πρόεδρος και διευθύνων δύμβουλος της SingularLogic, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ανέφερε: «Τα αποτελέσματα του 2018 επιβεβαιώνουν τη στρατηγική μας να επικεντρωθούμε στους τομείς που έχουμε συγκριτικό πλεονέκτημα. Ήταν μία χρονιά σημαντικής οργανικής ανάπτυξης για τον όμιλο. Η ανάπτυξη αυτή χαρακτηρίζεται από την αφοσίωση και την ικανότητα των ανθρώπων μας να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών μας, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη τους. Το 2019 συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο, επιδιώκοντας να ενισχύσουμε περαιτέρω τα αποτελέσματά μας και τη θέση μας στην αγορά, μέσω της παροχής υπηρεσιών και καινοτομικών λύσεων λογισμικού για επιχειρήσεις, όσο και μέσω της υλοποίησης μεγάλων έργων πληροφορικής στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ