Zonars: Γιατί μετονομάστηκε σε Athénée

Τους λόγους που οδήγησαν στην μετονομασία του Zonars σε Athénée εξήγησε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Χρύσανθος Πανάς

Zonars: Γιατί μετονομάστηκε σε Athénée

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο επιχειρηματίας Χρύσανθος Πανάς αναφέρει ότι η μετονομασία του Ζοnars σε Athénée ήταν υποχρεωτική. Συγκεκριμένα στην ανάρτηση του αναφέρει: 

"Το Zonars μετονομάστηκε σε Athénée ! Η αλλαγή του ονόματος ήταν υποχρεωτική αφού το όνομα το κέρδισε δικαστικά μια άλλη εταιρία . Βέβαια θα μου πείτε , αφού το Zonars δεν είναι τυποποιημένο προϊόν να το πουλάει το super market , τι νόημα έχει να το χρησιμοποιεί κάποιος άλλος; Η άποψη μου; Κανένα !!!

Αν ήμουν εγώ σε μια τέτοια δικαστική διαμάχη και είχα κερδίσει το όνομα cafe de flore στο Παρίσι ας πούμε , πιστέψτε με θα το είχα κάνει δώρο στο γνωστό χώρο με τον οποίο έχει ταυτιστεί ! Αν θέλετε να μάθετε γιατί συμβαίνουν αυτά στη χώρα μας ψάξτε τις αποφάσεις των υπουργών που κάνουν διατηρητέα τη «χρήση» και όχι το όνομα σ έναν τέτοιο χώρο. Και βγάλτε τα συμπεράσματα σας!

Athénée λοιπόν το όνομα για να ανήκει για πάντα στην αστική Αθήνα ! Σίγουρα εμείς που γεννήθηκαμε και μεγαλώσαμε στην Αθήνα έχουμε άλλη ευαισθησία με τα τοπόσημά της".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ