Συνεργασία SingularLogic με Impact

Συνεργασία SingularLogic με Impact

Σε στρατηγική συνεργασία για την παροχή διευρυμένων υπηρεσιών ηλεκτρονικής τιμολόγησης προχωρούν η SingularLogic και η Impact, δύο κορυφαίες εταιρείες στην ελληνική αγορά σε λύσεις πληροφορικής για επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, μέσα από αυτήν τη συνεργασία η SingularLogic, μέλος του ομίλου MIG, επεκτείνει το εύρος των λύσεων που προσφέρει στους πελάτες της, ενσωματώνοντας στις λύσεις της τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του κορυφαίου παρόχου ηλεκτρονικής τιμολόγησης στην Ν.Α. Ευρώπη, Impact.

Οι διαθέσιμες υπηρεσίες ηλεκτρονικής τιμολόγησης, αρχειοθέτησης, ανταλλαγής και διαχείρισης παραστατικών συμβάλλουν άμεσα στη μείωση κόστους και στην αύξηση της παραγωγικότητας, είναι συμβατές με την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία, ενώ παράλληλα εξελίσσονται ώστε να εξασφαλίζουν πιθανές μελλοντικές αλλαγές.

H Impact, αντίστοιχα, ενισχύει περαιτέρω την παρουσία της στην αγορά, αξιοποιώντας τη δυναμική της SingularLogic, η οποία διαθέτει τη μεγαλύτερη εγκατεστημένη βάση επιχειρηματικού λογισμικού στη χώρα και το ισχυρότερο πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ