Στην τελική ευθεία το e-shop  του Σκλαβενίτη

Για το 2ο εξάμηνο του 2019 προγραμματίζεται η λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος – Ντεμπούτο με ηλεκτρονικές πωλήσεις B2B μέσω της The Mart

Στην τελική ευθεία το e-shop  του Σκλαβενίτη

Το πρώτο βήμα δραστηριοποίησης του ομίλου Σκλαβενίτη στο ηλεκτρονικό εμπόριο αναμένεται να γίνει μέσα στα επόμενα 24ωρα. Αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία το ηλεκτρονικό κατάστημα B2B από την The Mart.

To νέο e-shop για επαγγελματίες, θα περιλαμβάνει περίπου 40.000 κωδικούς και θα απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες: ξενοδοχεία, επιχειρήσεις catering, εστίασης κλπ. Αυτό το κατάστημα όμως εκτιμάται ότι θα είναι μόνη η αρχή του σχεδίου επέκτασης στο ηλεκτρονικό εμπόριο το οποίο και αναμένεται να υλοποιηθεί μέσα στο β’ εξάμηνο του 2019.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα του ομίλου σε επίπεδο χονδρικής, αναμένεται να παρουσιαστεί στην ετήσια έκθεση HORECA η οποία ξεκινάει αύριο. Ο μεγάλος στόχος βέβαια είναι η επέκταση στο ηλεκτρονικό εμπόριο της λιανικής η οποία θα προχωρήσει μετά την ολοκλήρωση του σχεδίου ανακαίνισης των καταστημάτων. Η επένδυση των ανακαινίσεων ανέρχεται στα 20-25 εκατ. ευρώ. Στόχος είναι να προχωρήσει η ανακαίνιση σε επιπλέον 110 καταστήματα μέχρι το καλοκαίρι ώστε η συνολική αλυσίδα των 419 καταστημάτων του ομίλου να παρουσιάζει ανανεωμένη όψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ