Νέα θυγατρική της Uni Systems στην Ιταλία

Νέα θυγατρική της Uni Systems στην Ιταλία

Την ίδρυση νέας θυγατρικής εταιρείας στην Ιταλία ανακοίνωσε η Uni Systems, μέλος του Ομίλου Quest, με σκοπό τη διεύρυνση της παρουσίας της στην αγορά των θεσμικών οργανισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ενισχυμένη από την αξιοσημείωτη ανάπτυξή της στην αγορά της ΕΕ – τα έσοδα από τις διεθνείς δραστηριότητές της ξεπερνούν το 40% του συνολικού τζίρου – η Uni Systems επέλεξε να ιδρύσει τη νέα επιχειρηματική οντότητα στο Μιλάνο, προκειμένου να επεκτείνει τη διεθνή παρουσία της ώστε να είναι σε θέση να υποστηρίζει τους πελάτες της με πιο άμεσο, ταχύτερο και στοχευμένο τρόπο.

Με τη σύσταση της νέας θυγατρικής, η εταιρεία αναμένεται να αποκτήσει μεγαλύτερη ευελιξία στις επιχειρησιακές της λειτουργίες διευρύνοντας τις δραστηριότητές της στον ευρωπαϊκό χώρο.

Ο Γιάννης Λουμάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Uni Systems δήλωσε σχετικά: «Η αγορά της Ε.Ε. αποτελούμενη από πολυάριθμους οργανισμούς και όργανα διαθέτει μια ιδιαίτερη θεσμική δομή, στην οποία τα στρατηγικής σημασίας έργα πληροφορικής έχουν ειδικό βάρος, λειτουργώντας ως κύριοι πυλώνες ανάπτυξης. Τα τελευταία δέκα χρόνια έχουμε επικεντρωθεί στη συγκεκριμένη αγορά και δουλεύουμε με επιμονή κατακτώντας ένα ορόσημο τη φορά. Η νέα θυγατρική εξυπηρετεί τους αναπτυξιακούς μας στόχους καθώς σκοπεύουμε να συνεχίσουμε επιτυχώς αυτό που ξεκινήσαμε με σιγουριά πριν από μια δεκαετία».

Το γραφείο στο Μιλάνο είναι η τέταρτη επιχειρηματική οντότητα που ιδρύεται από τη Uni Systems στον ευρωπαϊκό χώρο μετά τα γραφεία των Βρυξελλών, του Βουκουρεστίου και του Λουξεμβούργου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ