Κοντά σε συμφωνία ΟΠΑΠ και Stoiximan

Πυκνώνουν οι πληροφορίες για μεταβίβαση μειοψηφικού ποσοστού της εταιρείας διαδικτυακών στοιχημάτων στην ΟΠΑΠ-Investments

Κοντά σε συμφωνία ΟΠΑΠ και Stoiximan

Σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση μειοψηφικής συμμετοχής στη λειτουργό εταιρεία του stoiximan.gr συμφερόντων του ομίλου Δημήτρη Μάρη και συνεταίρων του βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η «Κυριακάτικη Καθημερινή» ο ΟΠΑΠ και οι βασικοί του μέτοχοι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η συμμετοχή που θα αποκτήσει έμμεσα ή άμεσα η εισηγμένη ή όχημα μετόχων της
αφορά ποσοστό 36.7% που ελέγχεται επί του παρόντος από εταιρείες και πρόσωπα συμφερόντων Φώτη Μπόμπολα.

«Εφόσον δεν υπάρξουν απρόοπτες εξελίξεις, τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται ο ΟΠΑΠ να ανακοινώσει την υπογραφή προσύμφωνου για τη συναλλαγή», αναφέρουν οι ιδιες πληροφορίες που δημοσιεύει η «Κ». Το τίμημα για το 37% φέρεται να έχει προςδιοριστεί σε επίπεδα που υπερβαίνουν τα 50 εκατ. ευρώ. Η κατ' αρχήν συμφωνία των δύο μερών φέρεται να περιλαμβάνει και την εταιρική συνεργασία, μεταξύ άλλων, σε τομείς τεχνολογίας, ανάπτυξης και έρευνας, προσδίδοντας έτσι στον ΟΠΑΠ επιπλέον εφόδια για την ανάπτυξη του στο Διαδίκτυο. Το όχημα με το οποίο θα εισέλθει ο ΟΠΑΠ στο μετοχικό κεφάλαιο της λειτουργού εταιρείας του stoiximan.gr είναι η ΟΡΑΡ Investments.

Υπενθυμίζεται πως η ελληνική αγορά του διαδικτυακού στοιχηματισμού αναμένεται να ανοίξει
ευρέως μετά και την εισαγωγή του σχετικού νομοσχεδίου σε ισχύ, το οποίο προσδιορίζει επακριβώς τους όρους και τις προϋποθέσεις αδειοδότησης και λειτουργίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ