«Νικήτρια» η πλευρά Καλλιτσάντση στην Ελλάκτωρ

Με ποσοστό 52,9% υπερψηφίστηκε η πρωτοβουλία των δύο αδερφών – Νέο διοικητικό συμβούλιο στον κατασκευαστικό όμιλο

«Νικήτρια» η πλευρά Καλλιτσάντση στην Ελλάκτωρ

Με ποσοστό 52,9% επί των παρισταμένων υπερψηφίστηκε πριν από λίγη ώρα από τους μετόχους της Ελλάκτωρ κατά τη γενική συνέλευση της εταιρείας η πρόταση των Αναστασίου και Δημήτρη Καλλιτσάντση για αλλαγή του διοικητικού συμβουλίου του ομίλου.

Η πλευρά των δύο αδελφών, επικράτησε έναντι τωνΛεωνίδα Μπόμπολα και Δημήτρη Κούτρα η «γραμμή» των οποίων υπερψηφίστηκε από το 45,5% των μερτόχων. Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του 78,07% των μετόχων ενώ απείχαν οι τράπεζες οι οποίες και ελέγχουν περίπου το 4% του μετοχικού κεφαλαίου του ομίλου.

Η γενική συνέλευση ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι. Κατά τη διάρκειά της οι δύο αντιτιθέμενες πλευρές ανέπτυξαν τις απόψεις τους για το μέλλον του ομίλου.

Στη συνέχεια ακολούθησε φανερή ονομαστική ψηφοφορία επί της πρότασης των κ.κ. Καλλιτσάντση για ριζική αλλαγή του διοικητικού συμβουλίου η οποία και απέσπασε το 52,9% των ψήφων.

Το διοικητικό συμβούλιο που πρότεινε η πλευρά των αδερφών Καλλιτσάντσηαποτελούνοι κ.κ. Γιώργος Προβόπουλος (πρόεδρος), Αναστάσιος Καλλιτσάντσης (διευθύνων σύμβουλος), Δημήτρης Καλλιτσάντσης, Αλέξης Κομνηνός, Τάκης Δουμάνογλου, Ελένη Παπακωνσταντίνου, Μιχάλης Κατούνας, Δέσποινα Μαρκάκη και Ιορδάνης Αϊβάζης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ