Τι συμβαίνει με τη Forthnet - Το παρασκήνιο

Τι συμβαίνει με τη Forthnet - Το παρασκήνιο

Κινητικότητα καταγράφεται το τελευταίο χρονικό διάστημα στον διαγωνισμό για την παραχώρηση της συμμετοχής που κατέχουν οι πιστώτριες τράπεζες στο μετοχικό κεφάλαιο της Forthnet, καθώς και των δανείων της.

 

Πληροφορίες θέλουν οι διοικήσεις των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, οι οποίες ελέγχουν συνολικά το 32,8% της εισηγμένης δεν φαίνονται ικανοποιημένες.

Ως πιθανότερο σενάριο θεωρείται μέχρι το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί ότι δύο εκ των ενδιαφερομένων δύναται να περάσουν σε μια επόμενη φάση, αυτή του νομικού και οικονομικού ελέγχου προκειμένου στη συνέχεια να κατατεθούν τελικές δεσμευτικές προσφορές.

Την ίδια στιγμή, η Forthnet κινείται σταθερά προς την ενίσχυση των εσόδων και δραστηριοτήτων της, έχοντας υλοποιήσει με επιτυχία έργο που στοχεύει στην αποτελεσματικότερη λειτουργία και επικοινωνία όλων των κεντρικών εγκαταστάσεων των ΕΛΠΕ στην Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια.

Παράλληλα, η Nova πραγματοποίησε δυναμική είσοδο και στον χώρο της παροχής υπηρεσιών ηλεκτρικής ενέργειας με τις υπηρεσίες "Nova Energy", ενώ ανανεώθηκαν σημαντικές συμφωνίες με ξένα κανάλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ