Ο ΘΕΣγάλα φέρνει τα μικρά παντοπωλεία

Μπαίνει και στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου

Ο ΘΕΣγάλα φέρνει τα μικρά παντοπωλεία

 

Ο ΘΕΣγάλα, διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων του αποφασίζοντας να «χτίσει» μικρά παντοπωλεία με ελληνικά προϊόντα τοπικών παραγωγών, δίπλα από τους αυτόματος πωλητές γάλακτος. Επίσης ο  συνεταιρισμός με το ξεκίνημα του νέου project, αποφασίζει να μπει και αυτός στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Ξεκινά υπηρεσία διανομής όλων των προϊόντων κατ’ οίκον, «Το θες σπίτι σου» με παραγγελίες είτε τηλεφωνικές στον πενταψήφιο αριθμό (18140), είτε ηλεκτρονικές στο νέο ΘΕΣγάλα e-shop.

Στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να εγκαταστήσει τέσσερις νέες συνεταιριστικές γωνιές «ΘΕΣγάλα συν» ανεβάζονται σε 14 το συνολικό αριθμό των καταστημάτων.

Τα καταστήματα «ΘΕΣγάλα συν» διαθέτουν πάνω από 100 κωδικούς προϊόντων, τα οποία δημιουργήθηκαν με τις προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας του ΘΕΣγάλα από τους παραγωγούς.

Ειδικότερα τα «ΘΕΣγάλα συν» διαθέτουν στους καταναλωτές αλλαντικά από βόεια κρέατα των μελών του ΘΕΣγάλα, τυροκομικά προϊόντα και τυριά ΠΟΠ παρασκευασμένα με γάλα του Συνεταιρισμού Αιγοπροβατοτρόφων Ελασσόνας «Γάλα Ελάςς»,προϊόντα αρτοποιίας, πίτες και διαφορετικούς τύπους αλεύρων και ζυμαρικά, με πρώτες ύλες του Συνεταιρισμού Αγροτών Θεσσαλίας «ΘΕΣγη», μαρμελάδες και σάλτσες από Έλληνες παραγωγούς, παρθένο ελαιόλαδο από την ομάδα παραγωγών ‘Μολών Λαβέ’ της Λακωνίας και πολλά ακόμα προϊόντα από Έλληνες παραγωγούς.

Να σημειωθεί ότι το κάθε κατάστημα έχει την δυνατότητα να εξυπηρετεί τους καταναλωτές του, παραδίδοντας τα ψώνια απευθείας στο σπίτι τους.

Οι παραγγελίες γίνονται τηλεφωνικά στο πενταψήφιο αριθμό (18140), είτε ηλεκτρονικά στο ΘΕΣγάλα e-shop.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο στη Θεσσαλονίκη και στη Λάρισα, ενώ το αμέσως προσεχές διάστημα θα ξεκινήσει και στα επτά συνεταιριστικά παντοπωλεία της Αθήνας.