Σαράντης: Πήρε την Indulona για 8,5 εκατ. ευρώ

Σαράντης: Πήρε την Indulona για 8,5 εκατ. ευρώ

Το τίμημα της εξαγοράς ανήλθε στα 8,5 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτήθηκε από τα διαθέσιμα του ομίλου.

Την εξαγορά των καλλυντικών προϊόντων INDULONA που διαθέτουν σημαντική παρουσία στη Σλοβακία και στην Τσεχία, ανακοίνωσε ο όμιλος Σαράντη. Το τίμημα της εξαγοράς ανήλθε στα 8,5 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτήθηκε από τα διαθέσιμα του ομίλου.

Συγκεκριμένα, ο όμιλος Σαράντη προέβη στην υπογραφή συμβολαίου για την εξαγορά του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας SANECA TRADE S.R.O., καθώς και της τσεχικής θυγατρικής της, SANECA TRADE CZ S.R.O. Τα προϊόντα INDULONA διανέμονται, μέσω των ανωτέρω εταιρειών, στις αγορές της Σλοβακίας και Τσεχίας, αντίστοιχα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εξαγορά αυτή, που εντάσσεται στο πλαίσιο της αναπτυξιακής στρατηγικής του ομίλου, ενδυναμώνει περαιτέρω το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο του ομίλου, ισχυροποιεί τη θέση του ως ηγετική εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων και υποστηρίζει περαιτέρω τη γεωγραφική παρουσία του ομίλου στην αγορά που δραστηριοποιείται. Τα καλλυντικά INDULONA είναι ευρέως γνωστά και βραβευμένα, ενώ διαθέτουν 70 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στις κατηγορίες της περιποίησης χεριών, σώματος και ποδιών.