Συσπείρωση για βιομηχανική ανάπτυξη ζητά ο ΣΒΑΠ

Συσπείρωση για βιομηχανική ανάπτυξη ζητά ο ΣΒΑΠ

Πρόσκληση της Πολιτείας να ενισχύσει κάθε προσπάθεια των παραγωγικών δυνάμεων για επιστροφή της οικονομίας στην κανονικότητα

Παραινέσεις προς την επιχειρηματική κοινότητα για συσπείρωση στον στόχο της παραπέρα βιομηχανικής ανάπτυξης με εξωστρέφεια και μόνιμες επενδυτικές πρωτοβουλίες ώστε και η Ελλάδα να παρακολουθήσει τις ευρωπαϊκές επιδιώξεις αύξησης της συμμετοχής της βιομηχανίας από το 15% στο 20% του ΑΕΠ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πρόσκληση της Πολιτείας να ενισχύσει κάθε προσπάθεια των παραγωγικών δυνάμεων για επιστροφή της οικονομίας στην κανονικότητα περιέχει το μήνυμα του προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς, Δημήτρη Μαθιού προς τα μέλη του Συνδέσμου και την βιομηχανία γενικότερα.

Στο μήνυμά του ο κ. Μαθιός τονίζει μεταξύ άλλων: «Υποχρεωμένοι να αισιοδοξούμε πάντα για το καλύτερο και για συνεχή δημιουργία και επιτυχία έχουμε και για την χρονιά, του 2018, την υποχρέωση να συσπειρώσουμε δυνάμεις και προσπάθειες προς μία κατεύθυνση. Την συμμετοχή μας στην κεντρική Ευρωπαϊκή ιδέα για αύξηση συμμετοχής της βιομηχανίας στο ευρωπαϊκό ΑΕΠ από το σημερινό 15% στο 20%. Εμείς ως επιχειρηματική κοινότητα ελπίζοντας στην σύντομη, εντός των επομένων μηνών, επιστροφή της οικονομίας στην κανονικότητα θέλουμε και μπορούμε να συνεισφέρουμε στον αγώνα αναβάθμισης της ελληνικής βιομηχανικής και οικονομικής θέσης στα επίπεδα που έχει κατακτήσει στον φυσικό της χώρο ο οποίος δεν είναι άλλος από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη».