Στη R Energy1 η ΕΝΑΛΕΝ, θυγατρικής της DIONIC

Στη R Energy1 η ΕΝΑΛΕΝ, θυγατρικής της DIONIC

Η εξαγορά αυτή εντάσσεται στο επιχειρηματικό σχέδιο της εταιρείας μας και επιβεβαιώνει την ραγδαία αναπτυξιακή της πορεία, σημειώνεται στην ανακοίνωσή της

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της ΕΝΑΛΕΝ Α.Ε., θυγατρικής του ομίλου DIONIC, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της R Energy 1.

Σύμφωνα με τηνανακοίνωση που η εταιρεία ενημερώνει το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου"η εταιρεία μας θα ήθελε να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό ότι, ολοκλήρωσε σήμερα την εξαγορά της εταιρείας ΕΝΑΛΕΝ Α.Ε. θυγατρική εταιρεία του εισηγμένου ομίλου DIONIC στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Η εξαγορά αυτή εντάσσεται στο επιχειρηματικό σχέδιο της εταιρείας μας και επιβεβαιώνει την ραγδαία αναπτυξιακή της πορεία.

Η εξαγορασθείσα Εταιρεία, ΕΝΑΛΕΝ ΑΕ, έχει στην ιδιοκτησία της 1 Φ/Β Πάρκο δυναμικότητας 2 ΜW στην Πελοπόννησο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Έλος Λακωνίας.Το εν λόγω πάρκο έχει συνδεθεί στο δίκτυο της ΔΕΗ, το 2013 και χαρακτηρίζεται από την άρτια ποιότητα κατασκευής του καθώς και την υψηλή παραγωγή του.

Πλέον η συνολική δυναμική παραγωγής του ομίλου εταιρειών R Energy 1 ΑΕ, ξεπερνά τα 5.2 MW, ενώ τα Φ/Β πάρκα που έχει ο Όμιλος στην κατοχή του αριθμούν τα 27, γεωγραφικά κατανεμημένα σε ολόκληρη την Ελλάδα".