Η τράπεζα Πειραιώς, η συμβολαιακή γεωργία και τα μπαχαρικά Captain’s

Η συμφωνία με την εταιρεία Αθ. Γιώτης ΑΕΒΕ

Η τράπεζα Πειραιώς, η συμβολαιακή γεωργία και τα μπαχαρικά Captain’s

Σε μία ακόμη συμφωνία συμβολαιακής γεωργίας με την εταιρεία Αθανάσιος Γιώτης ΑΕΒΕ προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς, στο πλαίσιο της προσπάθειας ενίσχυσης της αγροτικής οικονομίας και της στήριξης του γεωργικού εισοδήματος σε όλη την παραγωγική διαδικασία. Ειδικότερα, η τράπεζα προχώρησε σε μία νέα συμφωνία με την εταιρεία, με στόχο την ενίσχυση της καλλιέργειας του ελληνικού σκόρδου από ανεξάρτητους παραγωγούς και παραγωγούς-μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σκόρδου Βύσσας.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται περισσότερα από 80 χρόνια στον χώρο της επεξεργασίας και συσκευασίας μπαχαρικών, βοτάνων και φυσικών μιγμάτων και βασική της αρχή είναι η παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας, σε συνδυασμό με την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής της εταιρείας λειτουργούν σύμφωνα με όλες τις διαδικασίες και τους κανονισμούς ασφάλειας και υγείας της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για τα τρόφιμα και επιπλέον η εταιρεία έχει υιοθετήσει το σύστημα HACCP και εφαρμόζει τα πρότυπα ISO πιστοποιημένα από την ICB (International Certification Bureau), για το σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων. Όλα τα προϊόντα της υποβάλλονται σε εργαστηριακές αναλύσεις πριν και μετά το στάδιο της παραγωγής τους και επιπλέον πληρούν τα κριτήρια του αμερικανικού οργανισμού ASTA, που ασχολείται με τον έλεγχο των παραγόμενων ανά τον κόσμο μπαχαρικών.

Το brand Captain’s

Κομβικό σημείο στην εξέλιξη και την επιτυχημένη διαδρομή της ήταν το έτος 1973, αφότου άρχισε να δραστηριοποιείται αποκλειστικά με το brand Captain’s, το οποίο κατέκτησε ηγετική θέση στην ελληνική και τη βαλκανική αγορά. Σήμερα η εταιρεία με την τεχνογνωσία που διαθέτει, τη δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων υψηλής ποιότητας, το εξειδικευμένο και άρτια κατηρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της και την εφαρμογή σύγχρονων τεχνικών marketing, έχει εδραιώσει τη θέση της τόσο στην Ελλάδα, όπου κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς, όσο και στη διεθνή αγορά όπου η διάθεση των προϊόντων Captain’s πραγματοποιείται είτε μέσω ιδιόκτητων εταιρειών του ομίλου είτε μέσω εμπορικών συνεργατών σε 14 χώρες Κύπρος, Βουλγαρία, Ουγγαρία, πΓΔΜ, Σερβία, Ρουμανία, Γεωργία, Κροατία, Πολωνία, Δανία, Γερμανία, Ελβετία, Αυστραλία, Καναδάς. Μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεσή του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται, αλλά και εγγυημένη την έγκαιρη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρεία. Η νέα αυτή συμφωνία Συμβολαιακής Γεωργίας αφορά ολοκληρωμένη χρηματοδοτική πρόταση και πιστοποιεί τη σταθερή βούληση της Τράπεζας Πειραιώς για την υποστήριξη του αγροτικού επιχειρείν και την ενθάρρυνση κάθε υγιούς και παραγωγικής προσπάθειας στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ