Στην οικογένεια Δουζόγλου το «Λητώ» της Μυκόνου

Στην οικογένεια Δουζόγλου το «Λητώ» της Μυκόνου
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία μεταβίβασης του ακινήτου Ξενοδοχείο «ΛΗΤΩ», το οποίο βρίσκεται στη Xώρα της Μυκόνου, στην εταιρεία «ΑΣΤΕΡΑΣ 2020», όπως αναφέρει το ΤΑΙΠΕΔ σε σχετική ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία «ΑΣΤΕΡΑΣ 2020» είχε πλειοδοτήσει για το «ΛΗΤΩ» στο πλαίσιο του ηλεκτρονικού διαγωνισμού (e-Auction), προσφέροντας το ποσό των 16.901.123 ευρώ, ποσό που ξεπερνούσε κατά πολύ την τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας κατά 69% και σύμφωνα με το Ταμείο, είναι σημαντικά υψηλότερο της αποτίμησης της μονάδας.

Το ξενοδοχείο Λητώ, αν και έχει χτιστεί το 1952 από τον ΕΟΤ, έχει μοναδική και ιδιαίτερη αξία, καθώς βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο κέντρο της πόλης της Μυκόνου. Απέχει μόλις λίγα λεπτά από το αεροδρόμιο και τον νέο λιμένα του νησιού.
Επίσης θεωρείται από τα μεγαλύτερα οικήματα που έχουν κατασκευαστεί στο νησί, με την υλοποιημένη συνολική δόμηση να ανέρχεται σε περίπου 2 χιλιάδες τ.μ. μέσα σε οικόπεδο έκτασης 3,6 χιλιάδων τ.μ. Διαθέτει 25 δωμάτια και 48 κλίνες.

Η ξενοδοχειακή μονάδα διαθέτει από το 2009 το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας του ΕΟΤ, βάσει του οποίου κατατάσσεται στα ξενοδοχεία κλασικού τύπου, κατηγορίας 4 αστέρων.

Μετά την μεταβίβαση του Λητώ, ολοκληρώνεται μία ακόμη επένδυση στον ξενοδοχειακό κλάδο του επιχειρηματία Διογένη Δουζόγλου-Αντωνιάδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ