Επενδύσεις 16 εκατ. ευρώ από την Apivita

Επενδύσεις 16 εκατ. ευρώ από την Apivita
Φυσικά δεν έχουμε κρύψει το ενδιαφέρον μας για έναν στρατηγικό επενδυτή, ενώ εδώ και χρόνια η Apivita έχει γίνει στόχος πολλών εταιρειών για πιθανή συνεργασία, αλλά σε κάθε περίπτωση θα το μάθετε από εμάς, τόνισε ο κ. Κουτσιανάς απευθυνόμενος στο πολυπληθές Παλλάς, από φαρμακοποιούς όλης της χώρας.

Η χθεσινή εκδήλωση ήταν μία ακόμη ενδιαφέρουσα εκδήλωση από αυτές που γνωρίζει πολύ καλά να οργανώνει το ζεύγος Νίκης και Νίκου Κουτσιανά, η οποία μάλιστα επισφραγίστηκε από τα μουσικά ακούσματα της Δήμητρας Γαλάνη, σύμφωνα με το onmed.gr.

Λίγο νωρίτερα, έγινε παρουσίαση της νέας σειράς για τα μαλλιά και μίας δεύτερης με αντιηλιακά με εξαιρετικά βίντεο και φωτογραφήσεις.
Το ζεύγος Νίκης και Νίκου Κουτσιανά, ανακοίνωσαν το νέο επιχειρηματικό σχέδιο της εταιρείας Apigea η οποία θα αναλάβει την διαχείριση των ιδιόκτητων καλλιεργειών και το μότο που θα κυριαρχήσει στην νέα εταιρεία είναι «έρρωσο και ευδαιμόνει».

Στην ομιλία τους τόσο η κυρία Νίκη Κουτσιανά όσο και οκ. Νίκος Κουτσιανάς, μίλησαν με θερμά λόγια για την Ελλάδα και το ευ επιχειρείν, για την δύναμη των βοτάνων (που δυστυχώς χρησιμοποιούμε μόνο το 4% στην Ελλάδα) και των φυτώ,ν για την ηθική στην επιχειρηματικότητα, ενώ ο κ. Κουτσιανάς, υπογράμμισε πως αυτή την στιγμή η Apivita υλοποιεί ένα επενδυτικό πρόγραμμα 16 εκατ. ευρώ σε 23 χώρες εξαγωγές και συνεργάζεται με 74 συνδεδεμένα πανεπιστήμια !

Ωστόσο στην Ελλάδα μας λείπουν οι συνεργασίες, τόνισε προσθέτοντας ότι οι περισσότεροι Έλληνες δεν θέλοουμε συνεργασίες, είμαστε εγωιστές και σωτήρες. Δήλωσε Αριστερός, ενώ πρόσθεσε ακόμη πως πιστεύει στην μετα ιδεολογική εποχή, αγαπά και στηρίζει το ελληνικό φαρμακείο.

Όλα τα προιόντα της εταιρείας παράγονται στο Βιοκλιματικό εργοστάσιο της Apivita στο Μαρκόπουλο. Η νέα σειρά για τα μαλλιά είναι χωρίς σιλικόνη! Φθάσαμε στο 100% των φυτικών προϊόντων, όπως τόνισαν στελέχη της εταιρείας, τα οποία πρόσθεσαν πως 9 Κλινικες μελέτες πιστοποιούν το γεγονός ότι το φυσικό είναι αποτελεσματικό !

Τέλος, η εταιρεία έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Horizon 2020 το οποίο επιδοτεί την απόλυτη καινοτομία. Εδώ η Apivita είναι ενεργή με προτάσεις που έχει καταθέσει και αναμένει εξαιρετικά αποτελέσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ