Οι ελληνικές επιχειρήσεις που πήγαν κόντρα στη κρίση

Οι ελληνικές επιχειρήσεις που πήγαν κόντρα στη κρίση
Ολοκληρώθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η τελετή απονομής των βραβείων «Growth Awards», που διοργάνωσαν η Eurobank και η Grant Thornton.

Στην εκδήλωση, την έναρξη της οποίας κήρυξε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank Φωκίων Καραβίας, παρουσία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, του Προέδρου της ΝΔ και Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη και εκπροσώπων της πολιτικής και οικονομικής ζωής του τόπου, της ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής κοινότητας, αναδείχθηκαν και τιμήθηκαν ελληνικές επιχειρήσεις που δεν κατέθεσαν τα όπλα την περίοδο της κρίσης, αλλά τόλμησαν, αγωνίστηκαν και δίνουν με αξιώσεις τη μάχη του διεθνούς ανταγωνισμού.

Ειδικό βραβείο «Επιχειρηματικής Αριστείας» απονεμήθηκε στην εταιρεία ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Aegean Airlines) για τις συνολικές επιδόσεις της και τη σημαντική συμβολή της στην ανάπτυξη της οικονομίας.

Οι εταιρείες που βραβεύθηκαν ανά κατηγορία είναι:

– ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε., στην κατηγορία «Λειτουργική/Επιχειρησιακή βελτίωση»

– ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Α.Ε ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΟΝΣΕΡΒΩΝ στην κατηγορία «Ανάπτυξη Προϊόντος»

– ΚΑΡΑΤΖΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ & ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε., στην κατηγορία «Ανάπτυξη Αγορών»

– ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε. ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, στην κατηγορία «Ανθρώπινο Δυναμικό και Εταιρική Κουλτούρα»

– ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε., στην κατηγορία «Επενδύσεις»

– ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε., στην κατηγορία «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη»

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Bob Rosen, Global CEO Advisor & Leadership Expert, Best-selling Author, Organizational Psychologist, με θέμα «Leading Growth in an Uncertain World».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ