Το deal στο χώρο της τεχνολογίας

Το deal στο χώρο της τεχνολογίας
Την συνεργασία της με τη Microsoft επεκτείνει η διοίκηση της SoftOne, προκειμένου να αναλάβει επισήμως και τον ρόλο "Cloud Service Provider".

Μάλιστα, την ένταξη της στο πρόγραμμα Cloud Solution Provider (CSP) της Microsoft, ανακοίνωσε πρόσφατα η SoftOne Technologies, Microsoft Gold Partner και ηγέτιδα εταιρεία στην εγχώρια αγορά παροχής λύσεων μηχανογράφησης στο cloud.

Ειδικότερα, αξιοποιώντας επί σειρά ετών τις τεχνολογικές δυνατότητες της πλατφόρμας Windows Azure για τη βέλτιστη λειτουργία των βραβευμένων cloud υπηρεσιών της, η SoftOne επεκτείνει τη συνεργασία της με τη Microsoft, αναλαμβάνοντας επισήμως και ρόλο "Cloud Service Provider" για τη μεταπώληση προϊόντων και υπηρεσιών -όπως το Office 365- στην αγορά της ΝΑ Ευρώπης.

Η συμμετοχή της εταιρείας στο πρόγραμμα CSP, ακολουθεί την πρόσφατη βράβευση της SoftOne από τη Microsoft για τις υψηλές πωλήσεις του λογισμικού Soft1 στο σύννεφο το 2015, ενισχύοντας περαιτέρω τη στρατηγική της συμμαχία με έναν από τους κορυφαίους, παγκοσμίως, παρόχους cloud τεχνολογιών.