Το deal στο χώρο της ενέργειας

Το deal στο χώρο της ενέργειας
Σύμβαση έργου με την εταιρεία διανομής ενέργειας της Ιορδανίας, EDCO, υπέγραψε η Intrasoft International.


H συμφωνία αφορά το έργο «Billing and Customer Care Systems CIS Acquisition and Implementation», διάρκειας 6,5 ετών, το οποίο θα διεκπεραιωθεί μέσω του τμήματος SAP.

Η σημασία του έργου, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, είναι πολλαπλή για την Intrasoft, λόγω του στρατηγικού ενδιαφέροντος της εταιρείας στον τομέα των υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, καθώς και της στρατηγικής της να επεκτείνει την παρουσία της στη Μέση Ανατολή.

Στόχος του έργου είναι ο εκσυγχρονισμός των λειτουργιών meter-to-cash της EDCO, ώστε να εξασφαλίζει ακριβείς μετρήσεις και αντίστοιχες τιμολογήσεις, μέσω της εφαρμογής κάθετων λύσεων SAP για υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Οι επιμέρους λειτουργικότητες που παρέχονται αφορούν το Contract Accounting, Meter Data Management, Billing και Customer Interaction Center.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν, όπως επισημαίνεται, την ανάλυση απαιτήσεων, την εγκατάσταση συστημάτων SAP για την EDCO, τη διαμόρφωση/προσαρμογή του συστήματος, το data migration για ενεργά χρηματοοικονομικά και επιχειρησιακά δεδομένα της EDCO, προσθήκες/βελτιώσεις, διασύνδεση με εξωτερικά συστήματα και υποβολή επιχειρησιακών εκθέσεων ή εκθέσεων διαχείρισης, καθώς και εκπαίδευση, δοκιμές και υποστήριξη.

Το έργο θα υλοποιηθεί από διεθνή ομάδα συμβούλων SAP της Intrasoft International, συγκεντρώνοντας έμπειρα στελέχη από όλο τον Όμιλο. Σημειώνεται ότι η Intrasoft αποτελεί επίσημο SAP Partner από το 2004, SAP Channel Partner από το 2007, καθώς και πιστοποιημένο SAP PCoE - Partner Center of Expertise (PCoE) από το 2012.

Η Heba Al-Majali, διευθύνουσα σύμβουλος της Intrasoft International Ιορδανίας, σχολίασε: «Η σύμβαση μας με την EDCO είναι το πρώτο μας έργο αυτού του είδους στη Μέση Ανατολή και κοιτάζοντας προς το μέλλον, αυτό σηματοδοτεί μια κρίσιμη στιγμή για την επέκταση των δραστηριοτήτων μας στον τομέα SAP. Ανοίγονται νέοι ορίζοντες στην περιοχή και είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για την επέκταση της πελατειακής μας βάσης στον τομέα υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, συνέπεια της πρωτοβουλίας μας για τη συνεχή και δυναμική στρατηγική επενδύσεων στον τομέα του SAP».