Η νέα συνεργασία της Green Cola- Τι περιλαμβάνει η συμφωνία

Η νέα συνεργασία της Green Cola- Τι περιλαμβάνει η συμφωνία
H ελληνική εταιρεία αναψυκτικών Green Cola προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με την εμπορική εταιρεία Argosy. Συγκεκριμένα η δεύτερη θα αναλάβει την ευθύνη διανομής των προϊόντων της Green Cola στην Κύπρο, ΄πως ανακοινώθηκε σήμερα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η σύναψη της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών, η οποία έχει ξεκινήσει από την 1η Σεπτεμβρίου, εντάσσεται στο στρατηγικό πλάνο της Green Cola για την περαιτέρω ανάπτυξή στο εξωτερικό.

H Green Cola Bottling International, ολοκληρώνοντας την επιτυχημένη συνεργασία της με την κυπριακή εταιρεία παραγωγής KEAN, η οποία αποτέλεσε βασικό συνεργάτη της Green Cola για την ανάπτυξη της εταιρείας σε χώρες του εξωτερικού, από το 2015, ήρθε σε συμφωνία με την Argosy Trading Company Ltd (ARGOSY), η οποία κατέχει ηγετική θέση στον χώρο της εμπορίας-διανομής, καταναλωτικών ειδών στην Κύπρο, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Η Green Cola, αποτελεί μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, με βάση παραγωγής την Ορεστιάδα, κατακτώντας, σε λίγα χρόνια από την ίδρυση της, ένα σημαντικό μερίδιο στην ελληνική αγορά, ενώ βρίσκεται ήδη σε περισσότερες από 20 χώρες, ανά τον κόσμο. Δημιούργησε το πρώτο αναψυκτικό τύπου cola με στέβια, ενώ έχει λανσάρει τη σειρά αναψυκτικών ΜΠΛΕ καθώς και την Pure Cola, το πρώτο αναψυκτικό cola με εκχυλίσματα από πράσινο τσάι.

Η εταιρεία ARGOSY, με πωλήσεις που φτάνουν το 5% του συνόλου των FMCG’ s, στην Κύπρο, διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο διανομής 2.000 καταστημάτων – υπεραγορών, σούπερ μάρκετ, παντοπωλείων και μικρών σημείων λιανικής, που αντιπροσωπεύουν πάνω από το 95% του συνολικού όγκου πωλήσεων. Διαχειρίζεται προϊόντα ποιότητας των ταχέως κινούμενων καταναλωτικών προϊόντων, τα περισσότερα από τα οποία κατέχουν μία από τις τρεις πρώτες θέσεις, στην αντίστοιχη κατηγορία τους, στην αγορά.