Στα 1,4 δισ. ευρώ τα κέρδη της Siemens το γ΄ τρίμηνο

Στα 1,4 δισ. ευρώ τα κέρδη της Siemens το γ΄ τρίμηνο
Τα καθαρά κέρδη της Siemens στο τρίτο οικονομικό τρίμηνο διαμορφώθηκαν στα €1,4 δισεκατομμύρια, στο ίδιο επίπεδο με το τρίμηνο της προηγούμενης χρονιάς, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Τα αποτελέσματα επωφελήθηκαν από τα ευνοϊκά επιτόκια στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δραστηριοτήτων και από τις θετικές φορολογικές επιδράσεις στο πλαίσιο των υπό διακοπή δραστηριοτήτων.

Τα βασικά κέρδη ανά μετοχή (EPS) διαμορφώθηκαν στα €1,64, σε σύγκριση με €1,65 του τρίτου τριμήνου του χρηματοοικονομικού έτους 2015.

Τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 5%, στα €19,8 δισεκατομμύρια, με τον δείκτη καταγραφής της τάσης πωλήσεων να διαμορφώνεται στο 1.06.

«Σημειώνουμε αξιόλογη πρόοδο σε σχέση με την υλοποίηση της στρατηγικής «Vision 2020» και κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου πετύχαμε και πάλι ικανοποιητικά αποτελέσματα, ειδικά σε σύγκριση με την αγορά. Είμαι υπερήφανος για την παγκόσμια ομάδα μου, η οποία είχε εξαιρετική απόδοση, ειδικά σε ό,τι αφορά στην ανάπτυξη, σε ένα συνεχώς αυξανόμενα δύσκολο περιβάλλον αγοράς», δήλωσε ο Joe Kaeser, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Siemens AG.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ