Ποια αλυσίδα καθαριστηρίων ανοίγει 4 τέσσερα καταστήματα

Ποια αλυσίδα καθαριστηρίων ανοίγει 4 τέσσερα καταστήματα
Η 5àsec, η μεγαλύτερη αλυσίδα καθαριστηρίων στον κόσμο, συνεχίζει την αναπτυξιακή πορεία της στην Ελλάδα με τη δημιουργία νέων καταστημάτων. Συγκεκριμένα, τους τελευταίους πέντε μήνες, η 5àsec προχώρησε στο άνοιγμα 4 καταστημάτων.

Όπως είχε προαναγγείλει η εταιρία σε ανακοίνωσή της, το Μάρτιο του 2016, άνοιξαν τα καταστήματα σε Νέα Ερυθραία και Βόλο, ενώ στα μέσα Ιουλίου, εγκαινίασε 2 νέα καταστήματα στη Μύκονο.

Το πλάνο της EMD Global Cleaners, που αποτελεί το master franchisee της 5àsec στην Ελλάδα, περιλάμβανε το άνοιγμα επιπλέον 30 καταστημάτων για την επόμενη πενταετία, από τα 24 που διέθετε πανελλαδικά, μέχρι το Φεβρουάριο. Με τα νέα καταστήματα που προστέθηκαν στο χαρτοφυλάκιό της, η εταιρία αριθμεί σήμερα 28 καταστήματα πανελλαδικά.

Το franchise των καταστημάτων στη Μύκονο δόθηκε στην εταιρία Nammos Restaurant by the Sea, η οποία έχει σημαντική παρουσία στο νησί. Οι επιχειρηματίες της Νammos Restaurant by the Sea, θέλοντας να καλύψουν τις ανάγκες των μόνιμων κατοίκων αλλά και των τουριστών που επισκέπτονται το νησί, αποφάσισαν να αποταθούν στους ειδικούς του καθαρισμού ειδών ένδυσης και σπιτιού. Με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή πληθυσμιακή κάλυψη, ο franchisee προχώρησε στο άνοιγμα 2 καταστημάτων στη Μύκονο. Τα καταστήματα 5àsec, τα οποία βρίσκονται το ένα στην Άνω Μερά και το άλλο στο νέο Εμπορικό κέντρο MyMall, μπορούν να ικανοποιήσουν τις πλέον απαιτητικές ανάγκες των πελατών τους, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας στον καθαρισμό ειδών ένδυσης και σπιτιού.

Το ίδιο επιτυχημένα λειτουργούν και τα 2 νέα καταστήματα στη Νέα Ερυθραία και το Βόλο.

Η εταιρία προσδοκά σύντομα και άλλη επέκταση του δικτύου της, μέσα από την εξεύρεση και επιλογή νέων franchisee, που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στη συγκεκριμένη αγορά.