Σημαντικές διακρίσεις για την WIND

Σημαντικές διακρίσεις για την WIND
Με 4 βραβεία διακρίθηκε η WIND στους καταξιωμένους θεσμούς Sales Excellence Awards και Corporate Affairs Excellence Awards 2016 που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) σε συνεργασία με την Boussias Communications και ο Τομέας Εταιρικών Υποθέσεων της ΕΕΔΕ αντίστοιχα. 

H τελετή απονομής των Corporate Affairs Excellence Awards 2016 πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαρτίου 2016, στην Αίγλη Ζαππείου με στόχο την βράβευση εταιρειών που υλοποιούν καινοτόμες δράσεις και πρωτοβουλίες στον τομέα της εταιρικής επικοινωνίας. Η WIND απέσπασε βραβείο ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ στην κατηγορία Εταιρική Επικοινωνία για την πενταετή συνεισφορά της στο δρομικό κίνημα.

Εξίσου σημαντικές ήταν οι διακρίσεις που απέσπασε η εταιρεία στην τελετή απονομής των Sales Excellence Awards 2016 που πραγματοποιήθηκε, το ίδιο βράδυ, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με στόχο την ανάδειξη των καλύτερων πρακτικών πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους στην Ελλάδα.

Η WIND απέσπασε το βραβείο GOLD στην κατηγορία Καινοτόμα Ψηφιακά Κανάλια για την υποψηφιότητα Interactive POS WALL- Διαδραστικές οθόνες. Οι διαδραστικές οθόνες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των ανανεωμένων καταστημάτων WIND και συνέβαλλαν στην απόκτηση μιας μοναδικής εμπειρίας εξυπηρέτησης των επισκεπτών.

Ακολούθησαν τα βραβεία SILVER στην κατηγορία Ψηφιακό Μάρκετινγκ & Social Media στις Πωλήσεις για την επιτυχημένη συνέργια του F2G με το SHAZAM και BRONZE στην κατηγορία Επιτυχημένη Εισαγωγή Προϊόντος για τη μοναδική υπηρεσία F2G Magic Numbers.

Η πολλαπλή διάκριση της WIND στα φετινά βραβεία Sales και Corporate Affairs Excellence Awards 2016 αποδεικνύει στην πράξη τη διαρκή της στόχευση στην καινοτομία και την αποτελεσματικότητα σε όλους τους επιμέρους άξονες των πωλήσεων καθώς και την άρρηκτη διασύνδεση της με την κοινωνική προσφορά και τον αθλητισμό.