Αγωγή κατά Σκουρλέτη από την Ελληνικός Χρυσός

Αγωγή κατά Σκουρλέτη από την Ελληνικός Χρυσός
Αβάσιμες και ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Πάνου Σκουρλέτη στη συνέντευξή του στο Bloomberg την 23η Φεβρουαρίου 2016, ο Paul Wright.

Μάλιστα, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Eldorado Gold Corporation ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέθεσε αγωγή για δυσφήμηση κατά του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Τέλος, ο Paul Wright δήλωσε ότι το οποίο ποσό αποζημίωσης ήθελε επιδικαστεί, θα δωρηθεί σε φιλανθρωπικά ιδρύματα στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Ελληνικός Χρυσός μετά από ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με πρόσφατα δημοσιεύματα δήλωσε τα εξής:

«O κ. Paul Wright, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Eldorado Gold Corporation, επιβεβαίωσε στη Διοίκηση της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. ότι οι δηλώσεις που έκανε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Πάνος Σκουρλέτης κατά τη συνέντευξή του στο Bloomberg την 23η Φεβρουαρίου 2016, αναφορικά με το πρόσωπο του κ. Wright, είναι αβάσιμες και ψευδείς.

Ο κ. Wright προτίθεται να κινηθεί νομικά κατά του Υπουργού κ. Σκουρλέτη με την κατάθεση αγωγής για δυσφήμηση στα Ελληνικά δικαστήρια. Τέλος, ο κ. Wright δήλωσε ότι το οποίο ποσό αποζημίωσης ήθελε επιδικαστεί, θα δωρηθεί σε φιλανθρωπικά ιδρύματα στην Ελλάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ