Ποια εταιρία ανακυρήχθηκε κορυφαίος εργοδότης στην Ελλάδα για το 2016 και γιατί

Ποια εταιρία ανακυρήχθηκε κορυφαίος εργοδότης στην Ελλάδα για το 2016 και γιατί
Πάνω από 4,5 εκατ. ευρώ δαπάνησε σε μπόνους και παροχές προς τους εργαζόμενούς της τα τελευταία τρία χρόνια για αυτό και ανακυρήχθηκε κορυφαίος εργοδότης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη για το 2016.

Ο λόγος για την British American Tobacco Hellas, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια έχει προχωρήσει σε 40 νέες προσλήψεις. Επιπλέον, έχει προσφέρει πάνω από 3 εκτατ. ευρώ σε μπόνους και παροχές το 2014 και 2015. Για το 2016, πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ αναμένεται να διατεθούν για την επιβράβευση του ανθρώπινου δυναμικού, με τη συνολική επένδυση σε παροχές και μπόνους προς τους εργαζόμενους να ξεπερνά τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ σε επίπεδο τριετίας.

Ταυτόχρονα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, επενδύει στη συνεχή εξέλιξη των ανθρώπων της με προγράμματα εκπαίδευσης και προσωπικής ανάπτυξης, τα οποία έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους εργαζόμενους της στην Ελλάδα και είναι προσαρμοσμένα στις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία αφιερώνει ετησίως 1.000 ώρες στην εκπαίδευση, την προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη των εργαζομένων της.
Η διάκριση «Top Employer 2016» αποτελεί την έβδομη διάκριση που αποσπά η British American Tobacco Hellas τα τελευταία τέσσερα χρόνια, στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, σε διεθνές και τοπικό επίπεδο. Η κορυφαία πιστοποίηση «Top Employer» αποδίδεται από το διεθνώς αναγνωρισμένο Top Employers Institute, το οποίο επιβραβεύει – μέσα από αυστηρά κριτήρια – τους εργοδότες που παρέχουν άριστες συνθήκες εργασίας, ενσωματώνουν υπεύθυνες εργασιακές πρακτικές και υλοποιούν βέλτιστες πολιτικές επιβράβευσης και προσωπικής ανάπτυξης.

Η διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της British American Tobacco Hellas, Φωτεινή Φέβρη, σχολιάζοντας την διάκριση της εταιρείας, δήλωσε: «Η British American Tobacco Hellas αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους κορυφαίους εργοδότες στην Ελλάδα. Οι επτά διακρίσεις της εταιρείας μας για το εργασιακό περιβάλλον, μας κάνουν να αισθανόμαστε ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη απέναντι στους ανθρώπους μας. Για το λόγο αυτό, προσπαθούμε συνεχώς να εξελισσόμαστε, προσφέροντας καινοτόμα προγράμματα κατάρτισης και εκπαίδευσης και ανταγωνιστικές παροχές. Είναι σημαντικό που η στρατηγική αυτή, η οποία δίνει προτεραιότητα στους εργαζομένους μας, αναγνωρίζεται από διεθνείς οργανισμούς, όπως το Top Employers Institute, πιστοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο ότι η British American Tobacco Hellas δίνει αξία καθημερινά στην ελληνική κοινωνία».

πηγή: reporter.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ