Πόσο θα κοστίσει να ανοίξεις ένα SICILY CAFÉ και τι πρέπει να ξέρεις

Πόσο θα κοστίσει να ανοίξεις ένα SICILY CAFÉ και τι πρέπει να ξέρεις
Το αντίπαλον δέος, αλλά σε επίπεδο on the go, των γνωστών café Mikel,  που γνωρίζουν τεράστια επιτυχία στο χώρο του franchise, φιλοδοξεί να γίνει μια καινούρια επιχειρηματική προσπάθεια που ξεκίνησε και αυτή από Λάρισα.

Πρόκειται για ταSICILY CAFÉ, που σήμερα λειτουργούν 10 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και όπως αναφέρουν στον επίσημο ιστότοπο τους, θεωρούν ότι ο καφές αποτελεί βασική ανάγκη του συντριπτικού ποσοστού των ελλήνων. Πρόκειται για ένα απαιτητικό πελατειακό κοινό μια και όλοι θέλουν να απολαμβάνουν έναν ποιοτικό καφέ. Η άμεση εξυπηρέτηση σε αυτό το χώρο είναι ένας τομέας που θα ανταμείψει εκείνες τις επιχειρηματικές ιδέες που έχουν σχεδιαστεί με βάση αυτά που πραγματικά έχει ανάγκη η αγορά. Η ανάγκη για προσφορά υπηρεσιών καφέ επομένως είναι τεράστια και η επένδυση σε ποιοτικές υπηρεσίες είναι μονόδρομος. Ετσι, επενδύουν στην αισθητική, την πρωτοτυπία και την ποιότητα φέρνοντας μια νέα άποψη στην αγοράτου καφέ.

Πρόκειται για καταστήματα ανοικτά στο δρόμο και στους περαστικούς, ιδανικά για μια σύντομη στάση για έναν καφέ. Απευθύνονται στο σύγχρονο άνθρωπο του οποίου η μέρα χαρακτηρίζεται από ταχείς ρυθμούς, τον επιχειρηματία ή τον υπάλληλο που θέλει να απολαύσει το ρόφημά του on the go ή στο χώρο του. Η φιλοσοφία των SICILY CAFÉ βασίζεται στο τρίπτυχο: «Διαφοροποίηση – Άριστες πρώτες ύλες – Σεβασμός στον καταναλωτή».
Τα SICILY CAFÉ με τον επαγγελματισμό και τη δυναμική της ξεχωρίζει ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του χώρου, γεγονός που αποδεικνύεται από την αποδοχή και την αναγνωρισιμότητα που απολαμβάνει.

Ενημερωθείτε για τις προδιαγραφές και το κόστος της επένδυσης ΕΔΩ