Βερόπουλος: Νέο κατάστημα στο Λαύριο

Βερόπουλος: Νέο κατάστημα στο Λαύριο
Νέο κατάστημα στο Λαύριο εγκαινίασε η αλυσίδα Βερόπουλος την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015, στο πλαίσιο της επέκτασης του δικτύου των σούπερ μάρκετ, αριθμώντας πλέον 182 σημεία πώλησης πανελλαδικά.

Το σούπερ μάρκετ Βερόπουλος Λαυρίου, βρίσκεται επί της οδού Κουντουριώτη, στον Λιμένα Λαυρίου και διαθέτει 1.350 τ.μ. χώρο πώλησης. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν πληθώρα προϊόντων αφού στο κατάστημα λειτουργούν τμήματα Μαναβικής, Τυροκομικών και Αλλαντικών, Ψητού κοτόπουλου, Φούρνου και Κρεοπωλείου με την εγγύηση ποιότητας του ιδιόκτητου συσκευαστηρίου του Βερόπουλου.

Παράλληλα, στο κατάστημα Λαυρίου, οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ΒΕΡΟκάρτα, και να επωφεληθούν από τα αποκλειστικά προνόμια, προσφορές και eventsπου παρέχουν τα σούπερ μάρκετ Βερόπουλος στο πλαίσιο του loyalty club τους.

Το κατάστημα στο Λαύριο διαθέτει την υπηρεσία «κατ' οίκον», όπου με ένα τηλεφώνημα στο 80011 35000 από σταθερό και 210-2899000 από κινητό, σας φέρνουν τα ψώνια στο σπίτι. Επιπλέον, οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν τις αγορές τους στο κατάστημα και να τα παραλάβουν στο χώρο τους όποτε επιθυμούν.

Το κατάστημα του Λαυρίου θα εξυπηρετεί μία ακόμα περιοχή της Ανατολικής Αττικής, ενώ η έναρξη της λειτουργίας του αποτελεί μία κίνηση που εντάσσεται στην ενίσχυση της παρουσίας των σούπερ μάρκετ Βερόπουλος στην Αττική και την ελληνική αγορά εν γένει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ