Πήγαν από την HOL στην Vodafone και... αυξήθηκαν οι μισθοί τους

 Πήγαν από την HOL στην Vodafone και... αυξήθηκαν οι μισθοί τους
Την επιστροφή των μισθών τους στα επίπεδα που ήταν πριν από την απόλυση και την υπενοικίαση τους σε άλλη εταιρία εξασφάλισαν οι εργαζόμενοι στην 360 Connect , στην εταιρία της ΗOL η οποία προ ημερών εξαγοράστηκε από την Vodafone. Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας απεκατέστησε τα δικαιώματα των εργαζομένων λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς. 


Όπως έγινε γνωστό, οι εργαζόμενοι στην 360 Connect μετά από συνάντηση που είχαν με την διοίκηση της Vodafone, του ανακοινώθηκε ότι οι μισθοί τους θα επιστρέψουν στα προ 18/12/2013 επίπεδα, τότε δηλαδή που έγινε η μεταβίβαση των εργαζομένων από την HOL στην εταιρία 360 connect.
Να σημειωθεί ότι πριν από περίπου ένα χρόνο o τότε Chief Executive Officer της HOL και πλέον διευθύνων σύμβουλος της Intralot Αντωνης Κεραστάρης, αφού εκανε μια εισαγωγη οπου ελεγε οτι η εταιρεια αποτελει τον μεγαλυτερο σε εσοδα εναλλακτικο παροχο, με την πιο υγιη χρηματοοικονομικη διαρθρωση, με κερδη προ φορων και με καλυτερη οικονομικη κατασταση απο τους ανταγωνιστες, ανακοινωσε την μαζικη απολυση περιπου 450 εργαζομένων (στο τηλεφωνικό κέντρο και την εξυπηρέτηση πελατών) και την ταυτόχρονη πρόσληψη τους από μια τρίτη εταιρεία την 360 Connect, με την μέθοδο της υπενοικίασης.
H εταιρία μάλιστα είχε εγγυηθεί τη διατήρηση των μισθών στα ίδια επίπεδα μόνο για 3 μήνες, ενώ όσοι δεν υπέγραψαν, απολύθηκαν.
Η εταιρία 360 Connect εξαγοράστηκε προ ημερών από την HOL (η οποία πλέον ανήκει 91,2% στην Vodafone ενώ επίκειται η κατάθεση δημόσιας προσφοράς) έναντι του ποσού των 50.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ