Νέα αλυσίδα καταστημάτων ετοιμάζει ο Φουρλής

 Νέα αλυσίδα καταστημάτων ετοιμάζει ο Φουρλής
Νέο brand, συμπληρωματικό των καταστημάτων της Intersport, ετοιμάζεται να αναπτύξει στην ελληνική αγορά ο όμιλος Fourlis, επεκτείνοντας περαιτέρω την παρουσία του ομίλου στον κλάδο των αθλητικών ειδών.


To συγκεκριμένο εμπορικό σήμα, βρίσκεται ήδη από το Νοέμβριο του 2012 στο χαρτοφυλάκιο της Intersport International. Το πλάνο ανάπτυξης της εν λόγω αλυσίδας, η οποία δραστηριοποιείται στη λιανική αθλητικών υποδημάτων, βρίσκεται υπό σχεδιασμό με τη διοίκηση Φουρλή να αναμένει την κατάλληλη συγκυρία για την ανάπτυξη του brand, το οποίο θα λειτουργήσει συμπληρωματικά με την αλυσίδα Intersport, την ανάπτυξη της οποίας έχει αναλάβει ο όμιλος σε Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία, Βουλγαρία και Τουρκία.
Τα Athlete's Foot έχουν 40ετή και πλέον ιστορία, έχοντας ξεκινήσει το 1971 από ένα μικρό κατάστημα στην Πενσυλβάνια και αναπτύσσοντας στη συνέχεια ένα από τα πρώτα δίκτυα franchise στην αγορά αθλητικών υποδημάτων εντός και εκτός ΗΠΑ.
Τα Athlete's Foot είχαν αναπτυχθεί και στο παρελθόν στην ελληνική αγορά: Πρόκειται για την αλυσίδα που αντιπροσώπευε σε Ελλάδα και Κύπρο προ δεκαπενταετίας η ιστορική εταιρεία στο χώρο των υποδημάτων στην Ελλάδα, η Μουριάδης, με το δίκτυο των Athlete's Foot στην Ελλάδα στις αρχές της δεκαετίας του '00 να περιλαμβάνει συνολικά 12 καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Υπενθυμίζεται ότι ήδη η Intersport στην Ελλάδα κατέχει ηγετικά μερίδια στην αγορά αθλητικών, όντας το μεγαλύτερο εξειδικευμένο δίκτυο του είδους. Το 2014, στο α' εξάμηνο έχοντας αυξήσει τα καταστήματα του δικτύου της σε 98 (από 90 πέρυσι με παρουσία σε Ελλάδα, Ρουμανία, Τουρκία, Βουλγαρία και Κύπρο) οι πωλήσεις σημείωσαν αύξηση 8,8%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ