Γιατί χαρακτήρισαν τη Folli Follie "Ανακάλυψη της Χρονιάς"

Γιατί χαρακτήρισαν τη Folli Follie "Ανακάλυψη της Χρονιάς"
Το βραβείο «Discovery of the year» (Ανακάλυψη της Χρονιάς) παρέλαβε ο όμιλος Folli Follie Group, από το επενδυτικό fund East Capital, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Στοκχόλμη την προηγούμενη εβδομάδα, όπως αναφέρει σε ενημερωτικό έγγραφό του το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στην πρωτεύουσα της Σουηδίας.

Αυτή είναι η 11η χρονιά που η εταιρεία East Capital απονέμει βραβεία σε επιχειρήσεις, οι οποίες διακρίθηκαν σε διεθνές επίπεδο. Τα βραβεία που απονέμονται αφορούν τέσσερις κατηγορίες: ανάπτυξη, δημόσια εγγραφή, εταιρική διακυβέρνηση και αποκάλυψη της χρονιάς.

Ο διευθύνων σύμβουλος της East Capital, Πέτερ Χάκανσον ανέφερε σε δήλωσή του: «Τα βραβεία αυτά αναγνωρίζουν αξιόλογα επιτεύγματα των εταιρειών του εν λόγω επενδυτικού ομίλου. Η εκτεταμένη έρευνα εκ μέρους στελεχών του ομίλου μας και οι συνεχείς επισκέψεις μας στις διεθνείς αγορές, μας επιτρέπουν να διακρίνουμε τις εταιρείες που έχουν επιτύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα κάθε χρόνο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να τιμήσουμε τις εταιρείες αυτές, στη σημερινή τελετή απονομής βραβείων».

Στην ιστοσελίδα του ομίλου, αφού γίνεται μια σύντομη αναφορά για τη δράση της, το ιστορικό της και το πεδίο δράσης της Folli Follie αναφέρεται, μεταξύ άλλων, «Σήμερα, η εταιρεία πλησιάζει όλο και περισσότερο να γίνει ένας παίκτης-κλειδί στον κόσμο της μόδας. Τώρα δραστηριοποιείται σε 28 χώρες παγκοσμίως».

Επισημαίνεται ότι, ο όμιλος East Capital διαχειρίζεται χαρτοφυλάκιο, συνολικής αξίας 2,9 δισ. ευρώ, το οποίο αποτελείται από δημόσια και ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια καθώς και ακίνητα σε ολόκληρο τον κόσμο. Η έδρα τού ομίλου βρίσκεται στη Στοκχόλμη, ενώ διατηρεί γραφεία σε Χονγκ Κονγκ, Κίεβο, Λουξεμβούργο, Μόσχα, Όσλο, Παρίσι και Ταλίν.