Διάκριση της θυγατρικής Intrasoft Middle East από την Oracle

Διάκριση της θυγατρικής Intrasoft Middle East από την Oracle
H INTRASOFT Middle East, μέλος του Ομίλου της INTRASOFT International, διακρίθηκε με το Βραβείο Αριστείας Oracle (Oracle Excellence Award) ως Εξειδικευμένος Συνεργάτης της χρονιάς 2014 (Specialized Partner of the Year) για τις γεωγραφικές περιοχές Ανατολικής Μεσογείου, Μέσης Ανατολής, Αιγύπτου και Βόρειας Αφρικής στην κατηγορία Εφαρμογές (Applications).

Η INTRASOFT International είναι Platinum μέλος του δικτύου συνεργατών της Oracle (Oracle PartnerNetwork).

Τα Βραβεία Αριστείας Oracle ενθαρρύνουν την καινοτομία από τα μέλη του δικτύου συνεργατών της Oracle, οι οποίοι χρησιμοποιούν τα προϊόντα και την τεχνολογία της Oracle για τη δημιουργία πρόσθετης αξίας για τους πελάτες. Το βραβείο αντικατοπτρίζει την επιτυχία της INTRASOFT Middle East στην υιοθέτηση εξειδικευμένης προσέγγισης OPN, η οποία έχει ως στόχο την αναγνώριση στον χώρο αυτό, ακολουθώντας μία επίσημη διαδικασία για να μπορέσει να αναγνωριστεί μία εταιρία ως εξειδικευμένος συνεργάτης σε βασικούς τομείς λύσεων της Oracle.

Ο κ. Tareq Abu Sharar, CEO της INTRASOFT Middle East πάρελαβε το βραβείο κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της Oracle για τους συνεργάτες της εν λόγω περιοχής. Παραλαμβάνοντας το βραβείο, σχολίασε: "Είμαστε πολύ περήφανοι για τη διάκριση σε αυτή την κατηγορία, αφού ξεχωρήσαμε ανάμεσα στα μέλη του δικτύου συνεργατών της Oracle. Το βραβείο είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για την εταιρεία μας, καθώς ενισχύει τη φήμη μας εντός της κοινότητας της Oracle, ενώ είναι το αποτέλεσμα της στρατηγικής δέσμευσης της INTRASOFT Middle East για την προώθηση και την υλοποίηση εφαρμογών της Oracle."