Η ΔΕΗ στηρίζει τις επιχειρήσεις – Εκπτώσεις 2-5,5% στα τιμολόγια

Η ΔΕΗ στηρίζει τις επιχειρήσεις – Εκπτώσεις 2-5,5% στα τιμολόγια
Την έμπρακτη στήριξη της προς τις επιχειρήσεις αποδεικνύει η ΔΕΗ.


Από 1η Ιανουαρίου 2015 η Επιχείρηση μειώνει τα τιμολόγια της προς τις μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις από 2-5,5%.
Ειδικότερα η ΔΕΗ ανακοίνωσε εμπορικά κίνητρα μέσω νέας εκπτωτικής πολιτικής προς τις μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις με υλοποίηση από την 1η Ιανουαρίου 2015.
Η νέα εκπτωτική πολιτική αφορά εταιρείες και επιχειρηματικούς ομίλους της χώρας με παροχές στη Χαμηλή και Μέση τάση, οι οποίοι καταναλώνουν τουλάχιστον 1Gwh ανά έτος, αφορά δηλαδή σε περίπου 30.000 παροχές ηλεκτρικού ρεύματος επαγγελματικών εγκαταστάσεών τους.
Συγκεκριμένα, οι εταιρείες αυτές επιβραβεύονται με κλιμακούμενο ποσοστό έκπτωσης το οποίο ποικίλει ανάλογα με το ύψος της κατανάλωσης και θα κυμαίνεται μεταξύ 2% έως 5,5% στα σημερινά τιμολόγια.
Η νέα εκπτωτική πολιτική προστίθεται στη μείωση τιμών που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2014 και που αφορούσε κυρίως σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ενώ σήμερα επιβραβεύει τις μεσαίες, μεγάλες εταιρείες και τους επιχειρηματικούς ομίλους ανάλογα με το συνολικό ύψος της κατανάλωσής τους, καθιστώντας τα επαγγελματικά τιμολόγια της ΔΕΗ ως τα πλέον ανταγωνιστικά για την ενίσχυση και ανάπτυξη του επιχειρείν στη χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ