Υπογραφή συμφωνίας της Mouzenidis Group με Hannair Systems

Υπογραφή συμφωνίας της Mouzenidis Group με Hannair Systems
Προσβάσιμες για κρατήσεις και πωλήσεις σε κάθε ενδιαφερόμενο τουριστικό γραφείο είναι οι πτήσεις του Ομίλου Mouzenidis Group που

πραγματοποιούνται με τις αεροπορικές εταιρείες Ellinair και Astra Airlines, του βασικού tour operator στη μεταφορά επισκεπτών από τη Ρωσία, την Ουκρανία και άλλες χώρες της ανατολικής Ευρώπης προς την Ελλάδα.

Κατόπιν συμφωνίας που σύναψε ο Όμιλος Μουζενίδη με την Hannair Systems GmbH, οι εν λόγω πτήσεις εμφανίζονται στα συστήματα κρατήσεων αεροπορικών εισιτηρίων (GDS), όπως Amadeus, Worldspan, Sabre, Galileo κ.α., προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα καλύτερης εξυπηρέτησης και διευκόλυνσης τουριστικών γραφείων και επιβατικού κοινού.

Ειδικότερα, στα συστήματα GDS προβάλλονται τα εξής δρομολόγια:

Από Θεσσαλονίκη με την Ellinair προς Voronezh, Bryansk, Kaliningrad, Mineralnye Vody, Rostov, Riga, Belgorod, Stavropol, Moscow, Dnepropetrovsk, Kiev, Lviv, Odessa, Kharkov.

Από Κέρκυρα με την Ellinair προς Yekaterinburg, Moscow, Perm, Riga, Samara, St. Petersburg, Kiev.

Από Θεσσαλονίκη με την Astra Airlines προς Yekaterinburg, St. Petersburg, Moscow.

Οι επισκέπτες που διακινήθηκαν από τον Όμιλο το 2013 έφτασαν τους 500.000. Ο Όμιλος συνεργάζεται με επτά αεροπορικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Ellinair και διαθέτει συνολικό δίκτυο 70 ταξιδιωτικών γραφείων σε Ελλάδα, Ρωσία, Ουκρανία και άλλες χώρες.