Το παρασκήνιο του ΔΣ της Forthnet που συζήτησε την προσφορά του ΟΤΕ για Nova

Το παρασκήνιο του ΔΣ της Forthnet που συζήτησε την προσφορά του ΟΤΕ για Nova
Η πρόταση του ΟΤΕ προς τη Forthnet για την εξαγορά της Nova συζητήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες στο τελευταίο ΔΣ της Forthnet.

Η συνεδρίαση σύμφωνα με πληροφορίες διεξήχθη με ανεβασμένους τόνους και με τη διαμόρφωση δύο γραμμών. Η μια ήταν των εκπροσώπων των Αράβων που ήταν θετικά διακείμενη στην προσφορά χωρίς ωστόσο η θέση του να καταστεί απόλυτα και δεύτερη των υπολοίπων που έθεσαν πλήθος ζητημάτων επί της διαδικασίας. Αποτέλεσμα της όλης διαδικασίας ήταν να μην υπάρξει απόφαση επί της προσφοράς του ΟΤΕ και το θέμα αναμένεται να επανέλθει στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι τραπεζικοί παράγοντες συνιστούν την πρόσληψη συμβούλου από πλευράς Forthnet προκειμένου να χειριστεί τη συγκεκριμένη υπόθεση αλλά και εκεί δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις.
Εν τω μεταξύ μυστήριο παραμένει αν η πρόταση του ΟΤΕ είχε καταληκτική προθεσμία την 14η Ιουλίου καθώς καμία πλευρά δεν επιβεβαιώνει το γεγονός αυτό. Από την πλευρά του ΟΤΕ αναφέρεται ότι είναι λογικό να σκεφτεί η διοίκηση της Forthnet την προσφορά που έχει υποβληθεί χωρίς να επιβεβαιώνουν την ύπαρξη προθεσμίας ενώ τέτοιο ζήτημα περί προθεσμίας δεν επιβεβαιώνεται ούτε από τη Forthnet ούτε και από τις Vodaofne-Wind. Επισημαίνεται ότι κλειστά χαρτιά κρατούν τόσο η Vodafone όσο και η Wind για το αν θα υποβάλλουν ή όχι αντιπρόταση για την απόκτηση της Nova ή άλλη εναλλακτική πρόταση που θα περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες της Forthnet περιλαμβανόμενης της συνδρομητικής τηλεόρασης.
ΝΙΚ