Φωτιά σε εργοστάσιο της Frigoglass

Φωτιά σε εργοστάσιο της Frigoglass
 Πυρκαγιά στο εργοστάσιο επαγγελματικών ψυγείων της Frigoglass στην περιοχή Gurgaon της Ινδίας, σημειώθηκε την Κυριακή 6 Απριλίου.

Η φωτιά προκάλεσε ζημιές κυρίως στις αποθήκες του εργοστασίου και σε μικρότερο βαθμό στο χώρο της παραγωγής. Η αρχική αποτίμηση της ζημιάς που έχει προκληθεί είναι σε εξέλιξη.
Η εταιρεία αναφέρει ότι όλοι οι υπάλληλοι και οι λειτουργοί των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης που παρέστησαν στον τόπο της πυρκαγιάς είναι καλά και δεν σημειώθηκαν σοβαροί τραυματισμοί.
Σύμφωνα με την εισηγμένη, η παραγωγική διαδικασία στο εργοστάσιο έχει διακοπεί προσωρινά. Στελέχη της εταιρείας βρίσκονται στο εργοστάσιο προκειμένου να διεξάγουν τους σχετικούς ελέγχους ασφάλειας και να επιβλέψουν τις απαραίτητες επισκευές.
Η έναρξη της παραγωγής θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό και αφού τεθούν σε εφαρμογή οι διαδικασίες διασφάλισης της ποιότητας, επισημαίνεται στην ενημέρωση προς το Χρηματιστήριο. Παράλληλα, εφαρμόζονται σχέδια έκτακτης ανάγκης προκειμένου να εξασφαλιστεί η εξυπηρέτηση των πελατών από το υπόλοιπο παραγωγικό δίκτυο της εταιρίας.
Η Frigoglass διατηρεί ασφαλιστήρια συμβόλαια τα οποία καλύπτουν τις υλικές ζημιές καθώς και τις επιπτώσεις από τη διακοπή της επιχειρηματικής δραστηριότητας, με διακεκριμένες ασφαλιστικές εταιρίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ