Στον Λάτση και την Lamda Development το Ελληνικό (video)

Στον Λάτση και την Lamda Development το Ελληνικό (video)
Με μια ολιγόλογη ανακοίνωση, το ΤΑΙΠΕΔ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, ανακήρυξε ομόφωνα ως προτιμητέο επενδυτή την Lamda Development για την μεταβίβαση του 100% των μετοχών της "Ελληνικό ΑΕ΅". Ετσι, τα βίντεο από το ...μέλλον που γέμισαν το διαδίκτυο και τα μέσα ενημέρωσης όλο αυτό το διάστημα, πλησιάζουν προς το να γίνουν πραγματικότητα 

Η ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ έχει ως εξής:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση και μετά από τη θετική γνωμοδότηση του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων, ανακήρυξε ομόφωνα την Εταιρία Lamda Development Α.Ε. Προτιμητέο Επενδυτή για την απόκτηση του 100% των μετοχών της Ελληνικό Α.Ε.. Είχε προηγηθεί η υποβολή ξεχωριστών γνωμοδοτήσεων (fairness opinions) από τους Χρηματοοικονομικούς Συμβούλους του ΤΑΙΠΕΔ, Citigroup και Piraeus Bank, οι οποίοι έκριναν δίκαιη και εύλογη την τελική οικονομική προσφορά, ύψους 915 εκ. ευρώ, της Εταιρίας και του επενδυτικού σχήματος που τη στηρίζει".

Για να θυμηθείτε το βίντεο από μέλλον με την εικόνα του Ελληνικού όταν ΅θα ολοκληρωθούν οι εργασίες, κάντε κλικ εδώ

Για να δείτε το ρεπορτάζ σχετικά με τα χρήματα που προσανατολίζεται να επενδύσει ο Σπύρος Λάτσης ως βασικός μέτοχος της Lamda κάντε κλικ εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ