Motor Oil: Πρόταση 114,7 εκατ. για εξαγορά της Ηλέκτωρ

Motor Oil: Πρόταση 114,7 εκατ. για εξαγορά της Ηλέκτωρ

 Η Ηλέκτωρ, με παρουσία σε οκτώ χώρες, διαθέτει τεχνογνωσία και εξειδίκευση που της επιτρέπει να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στη διαχείριση απορριμμάτων

Σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση της Ηλέκτωρ, θυγατρικής της Ελλάκτωρ, βρίσκεται η Motor Oil, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία. Σήμερα, η Motor Oil έστειλε προσφορά 114,7 εκατ. ευρώ για το 94,44% του μετοχικού της κεφαλαίου.

Για την υπογραφή της συναλλαγής εκκρεμεί η οριστικοποίηση της σύμβασης αγοράς των μετοχών υπό όρους αμοιβαία αποδεκτούς από τα δύο μέρη καθώς και η λήψη των σχετικών εταιρικών αποφάσεων των δύο μερών.

Η Ηλέκτωρ, με παρουσία σε οκτώ χώρες, διαθέτει τεχνογνωσία και εξειδίκευση που της επιτρέπει να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στη διαχείριση απορριμμάτων, που περιλαμβάνουν τη μελέτη, κατασκευή και λειτουργία σύγχρονων μονάδων επεξεργασίας αποβλήτων, καθώς και έργα παραγωγής εναλλακτικών καυσίμων και ενεργειακής αξιοποίησης βιοαερίου και βιομάζας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Motor Oil:

«Η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. εφεξής η «Εταιρεία» ανακοινώνει ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. για την απόκτηση είτε από την ίδια είτε από θυγατρική αυτής του συνόλου των μετοχών που κατέχει η ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. στην εταιρεία με την επωνυμία “ΗΛΕΚΤΩΡ Ανώνυμη Εταιρεία Ενεργειακών και Περιβαλλοντικών Εφαρμογών” εφεξής η “ΗΛΕΚΤΩΡ” και αντιπροσωπεύουν το 94,44% του εκδοθέντος και πλήρως καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της ΗΛΕΚΤΩΡ. Στο πλαίσιο αυτό η Εταιρεία απέστειλε σήμερα προσφορά, η οποία υπόκειται σε όρους, αιρέσεις και προϋποθέσεις, το ύψος της οποίας ανέρχεται σε Ευρώ 114,7 εκατ. Για την υπογραφή της συναλλαγής εκκρεμεί η οριστικοποίηση της σύμβασης αγοράς των ως άνω μετοχών υπό όρους αμοιβαία αποδεκτούς από τα δύο μέρη καθώς και η λήψη των σχετικών εταιρικών αποφάσεων των δύο μερών.

ADVERTISING

Η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό σχετικά με την πορεία της συναλλαγής.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ