Coca Cola HBC: Εξαγοράζει την εταιρεία αυτόματων πωλητών BDS Vending στην Ιρλανδία

Coca Cola HBC: Εξαγοράζει την εταιρεία αυτόματων πωλητών BDS Vending στην Ιρλανδία

Η συναλλαγή θα πρέπει  να εγκριθεί από την Επιτροπή Ανταγωνισμού και Προστασίας του Καταναλωτή

Στην εξαγορά του 100% της εταιρεία BDS Vending Solutions Ltd, η οποία δραστηριοποιείται στην κατηγορία των αυτόματων πωλητών προχώρησε η Coca – Cola HBC , μέσω της θυγατρικής της στην Ιρλανδία, της Coca – Cola HBC Northern Ireland Limited. H εξαγορασθείσα εταιρεία διαθέτει στόλο περίπου 2.000 μηχανημάτων – αυτόματων πωλητών.

Η εξαγορά αυτή, η πρώτη για τον όμιλο μες στο 2024, είναι συμβατή με τη στρατηγική της να ενισχύσει όλα τα κανάλια πώλησης, τόσο για τα αναψυκτικά της όσο και για τα ζεστά ροφήματα (καφές) και σνακς. Επιπλέον, η Coca – Cola HBC θα αξιοποιήσει την τεχολογία, την τεχνογνωσία και τις υπηρεσίες της BDS Vending για να αναπτύξει πρόσθετες δυνατότητες σε όλες τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται.

Η συναλλαγή θα πρέπει βεβαίως να εγκριθεί από την Επιτροπή Ανταγωνισμού και Προστασίας του Καταναλωτή στην Ιρλανδία και αναμένεται να ολοκληρωθεί μες στους επόμενους μήνες.

Η BDS Vending Solutions ιδρύθηκε το 1993 από τον Ντέιβιντ Μούλαν και τον Μπράιαν Μπέρυ, έχει έδρα στο Δουβλίνο και κάποιες μικρότερες εγκαταστάσεις στη Βόρεια Ιρλανδία, ενώ διαθέτει μηχανήματα σε διάφορες πόλεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία δραστηριοποιείται και στην παροχή υπηρεσιών catering σε χώρους γραφείων και άλλων χώρων εργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ