Οριζόντιες αυξήσεις μισθών στη νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στον ΟΛΠ

Οριζόντιες αυξήσεις μισθών στη νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στον ΟΛΠ

Η νέα Σ.Σ.Ε προβλέπει αυξήσεις για την επόμενη τριετία, διατηρεί την δομή των προηγούμενων Σ.Σ.Ε και αναφέρεται σε όλο το υπαλληλικό προσωπικό του Οργανισμού χωρίς διαχωρισμούς.

Τη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας για την επόμενη τριετία με τη Διοίκηση της ΟΛΠ υπέγραψαν σήμερα η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας ΟΜΥΛΕ και τα Σωματεία των Υπαλλήλων της εταιρείας που είναι μέλη της.

Η νέα συλλογική σύμβαση εργασία προβλέπει αυξήσεις για την επόμενη τριετία, διατηρεί την δομή των προηγούμενων συμβάσεων και αναφέρεται σε όλο το υπαλληλικό προσωπικό του Οργανισμού χωρίς διαχωρισμούς.

"Μετά από παρατεταμένες διαπραγματεύσεις καταλήξαμε σε μια Σ.Σ.Ε που καλύπτει κατά το δυνατό τις οικονομικές ανάγκες του συνόλου του υπαλληλικού προσωπικού στη δεδομένη οικονομική συγκυρία που ανταποκρίνεται στην οικονομική ευρωστία της ΟΛΠ Α.Ε και στις μελλοντικές δυνατότητες της", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΟΜΥΛΕ.

Προσθέτει ότι με αυτή την Σ.Σ.Ε έγινε κατορθωτό να συνεχιστεί η συλλογική διαπραγμάτευση με ικανοποιητικά αποτελέσματα με την παράλληλη διατήρηση των εργασιακών μας σχέσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ