ΓΕΚ Τέρνα: Ανυπόστατες φήμες τα περί απόκτησης όλων των μετοχών της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

ΓΕΚ Τέρνα: Ανυπόστατες φήμες τα περί απόκτησης όλων των μετοχών της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ παραμένει προσηλωμένη στην εκτέλεση του επενδυτικού της πλάνου

Σε διάψευση δημοσιευμάτων που αναφέρουν ότι σχεδιάζει να προχωρήσει σε απόκτηση του συνόλου των μετοχών της θυγατρικής της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ μέσω προσφοράς μετοχών ή/και μετρητών, προχώρησε την Παρασκευή η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ με ανακοίνωσή της.

Παράλληλα επισημαίνει ότι παραμένει προσηλωμένη στην εκτέλεση του επενδυτικού της πλάνου, όπως αυτό έχει παρουσιαστεί και αναλυθεί στο επενδυτικό κοινό κατά την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων του πρώτου εξαμήνου του 2023.

Η ανακοίνωση της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Η εταιρεία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε., με αφορμή ανυπόστατες φήμες που διακινούνται και αποτυπώνονται, και σε δημοσιεύματα περί δήθεν σχεδιασμού να προχωρήσει σε απόκτηση του συνόλου των μετοχών της θυγατρικής της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ μέσω προσφοράς μετοχών ή/και μετρητών, διαψεύδει κατηγορηματικά ότι υφίσταται οποιοσδήποτε τέτοιος σχεδιασμός στο πλαίσιο υλοποίησης του στρατηγικού πλάνου του Ομίλου.

Η εταιρεία παραμένει προσηλωμένη στην εκτέλεση του επενδυτικού της πλάνου, όπως αυτό έχει παρουσιαστεί και αναλυθεί στο επενδυτικό κοινό (παρουσίαση οικονομικών αποτελεσμάτων Α’ Εξαμήνου 2023, πρόσφατη παρουσίαση στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ