Παραιτήθηκε ο CEO της Reds Γιώργος Κωνσταντινίδης

Παραιτήθηκε ο CEO της Reds Γιώργος Κωνσταντινίδης

Aποφάσισε να αποχωρήσει από την Εταιρεία για προσωπικούς λόγους

Την παραίτησή του από τη θέση του CEO της Reds υπέβαλε ο Γιώργος Κωνσταντινίδης ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει από την Εταιρεία για προσωπικούς λόγους

Ο κ. Κωνσταντινίδης, ιδρυτής & Πρόεδρος της SWOT A.E., είναι απόφοιτος του Alpine | The Swiss Business School for Hotel & Tourism Management στο οποία σπούδασε Οργάνωση & Διοίκηση Τουρισμού κι έχει ολοκληρώσει την πιστοποίηση σπουδών του στο Hospitality Management του Cornell University των Η.Π.Α.

Από το 2010, έχει διατελέσει Εκτελεστικός Διευθυντής & Διευθύνων Σύμβουλος σε Ανώνυμες Εταιρείες στο χώρο του Τουρισμού & του Αθλητισμού, ενώ έως τότε και για σειρά ετών απέκτησε σημαντική εμπειρία στον τομέα της Εμπορικής Διεύθυνσης Ανωνύμων Εταιρειών.

H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ REDS

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «REDS REAL ESTATE DEVELOPMENT & SERVICES» και το διακριτικό τίτλο «REDS S.A.» (εφεξής η «Εταιρεία»), εταιρεία του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τους Κανονισμούς (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου & Συμβουλίου και του Χρηματιστηρίου Αθηνών ότι, στο Διοικητικό Συμβούλιο της REDS S.A. που έλαβε χώρα, στις 8 Ιουνίου 2023, υποβλήθηκε και έγινε αποδεκτή η παραίτηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας, κ. Γεώργιου Κωνσταντινίδη, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει από την Εταιρεία για προσωπικούς λόγους.

Ο κ. Γ. Κωνσταντινίδης διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην αναδιάρθρωση της εταιρείας, καθώς και στην επιτάχυνση της ανάπτυξης των έργων οικιστικής και εμπορικής ανάπλασης της REDS S.A. Η επιχειρησιακή αυτή στρατηγική των τελευταίων τριών ετών, ανέδειξε τη δυναμική της Εταιρείας και την κατέστησε έναν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών του κλάδου Διαχείρισης και Ανάπτυξης Ακινήτων στη χώρα.

Κατόπιν τούτου, το Διοικητικό Συμβούλιο της REDS S.A κατά την έκτακτη συνεδρίασή του και εις αντικατάσταση του παραιτηθέντος, όρισε ως προσωρινό Εντεταλμένο Σύμβουλο τον κ. Γεώργιο Ματθαίο, ο οποίος εκτελούσε μέχρι πρότινος καθήκοντα Διευθυντή ακίνητης περιουσίας και νέων αναπτύξεων, και ανασυγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

1. Ευθύμιος Μπουλούτας του Θεοδώρου, Πρόεδρος, μη εκτελεστικό μέλος,
2. Ιωάννα Σαμπράκου του Φωτίου, Αντιπρόεδρος, μη εκτελεστικό μέλος,
3. Γεώργιος Ματθαίος του Θεοδώρου, Εντεταλμένος Σύμβουλος, Γενικός Διευθυντής, εκτελεστικό
μέλος,
4. Αλεξάνδρα Σταυροπούλου του Γεωργίου, Σύμβουλος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος,
5. Κωνσταντίνος Τούμπουρος του Πανταζή, Σύμβουλος, μη εκτελεστικό μέλος,
6. Κωνσταντίνος Μπουλμέτης του Ευστρατίου, Σύμβουλος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος,
7. Ασημίνα Τσουπλάκη του Μενελάου, Σύμβουλος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος,
8. Παναγιώτης Κυριακόπουλος του Όθωνος, Σύμβουλος, μη εκτελεστικό μέλος,
9. Ευάγγελος Σαμαράς του Φιλίππου, Σύμβουλος, μη εκτελεστικό μέλος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της R.E.D.S. S.A. ευχαριστεί τον κ. Γ. Κωνσταντινίδη για τη συνεργασία και την μέχρι σήμερα συνεισφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ