Ποια ταινία έσπασε όλα τα ρεκόρ σε έσοδα; - Ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ του 1 δισ. δολαρίων

Ποια ταινία έσπασε όλα τα ρεκόρ σε έσοδα; - Ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ του 1 δισ. δολαρίων
Η νέα ταινία κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κορυφή της λίστας με τις ταινίες- ρεκόρ σε έσοδα.  Παρόλο που κατείχε το πιο αποτυχηνένο «άνοιγμα» στο πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής της, η νέα ταινία της Universal κατάφερε να σπάσει και αυτό της ταινίας που ξεπερνά ταχύτερα σε έσοδα το όριο του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Ο λόγος φυσικά για το«Jurassic World».Σύμφωνα, λοιπόν, με την εταιρεία παραγωγής του, κατάφερε να ξεπεράσει το συγκεκριμένο όριο κατά την 13η ημέρα προβολής του στους κινηματογράφους όλου του κόσμου. Κατέρριψε έτσι το ρεκόρ που κατείχε μέχρι τότε μια άλλη ταινία της ίδιας εταιρείας, το «Furious 7», το οποίο έκανε επίσης την πρεμιέρα του το 2015. Η έβδομη συνέχεια της σειράς ταινιών «Fast and Furious» είχε καταφέρει να ξεπεράσει σε έσοδα το 1 δισεκατομμύριο δολάρια κατά την 17η ημέρα προβολής της.

Το «Jurassic World» είναι η τρίτη ταινία της φετινής χρονιάς που καταφέρνει να πραγματοποιήσει δεκαψήφιο αριθμό εσόδων. Πέρα από το «Furious 7», το όριο του ενός δισεκατομμυρίου είχε καταφέρει να ξεπεράσει και η συνεργασία της Disney με την Marvel, το «Avengers: Age of Ultron».

Όλα αυτά παρά τις μικτές κριτικές που έλαβε η νέα ταινία του Colin Trevorrow. To Jurassic World κατάφερε να ξεπεράσει εισπρακτικά κάθε εκτίμηση των αναλυτών, αποδεικνύοντας πως οι δεινόσαυροι συνεχίζουν να κυριαρχούν στη Γη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ